Afslankstudio Ladyline Heel – Roermond - afvallen op buik - benen - billen

Woon je in de volgende plaatsen en wil je afvallen of afslanken – Roermond, Wessem, Thorn, Haelen, Heythuysen, Kelpen-Oler, Maasbracht, Linne, Herten, Horn, Sint-Odiliënberg, Montfort, Ittervoort, Thorn, Neeritter. Voor Duitsland: Brüggen, Wegberg, Wassenberg. En voor België: Ophoven, Bree, Kessenich, Kinrooi, Molenbeersel. Over uw gewicht bent u redelijk tevreden, afvallen hoeft niet echt. Alleen op de 3 B’s (Buik, Benen, Billen) zou het wel wat minder kunnen. En dat is voor veel vrouwen juist erg lastig. Een probleem waarmee vrouwen dagelijks bij ons aankloppen. Afhankelijk van de oorzaak bieden wij daarvoor verschillende oplossingen.

Afvallen is het proces van het verminderen van het lichaamsgewicht door het verbranden van vetreserves. Dit kan worden bereikt door een combinatie van een gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging. Het is belangrijk om een gezonde en realistische benadering van afvallen te hebben, waarbij het nastreven van een gezond en evenwichtig dieet wordt aanbevolen, in plaats van het volgen van trenddiëten die vaak ongezond en niet haalbaar zijn op de lange termijn.

Een gezond dieet bestaat uit een evenwichtige combinatie van vetten, koolhydraten en eiwitten, samen met voldoende groenten en fruit. Het vermijden van ongezonde verzadigde vetten en het beperken van suiker- en zoutconsumptie kunnen helpen bij het beheersen van het lichaamsgewicht. Het is ook belangrijk om voldoende water te drinken en te zorgen voor voldoende slaap om het metabolisme te ondersteunen en de energiebalans te bevorderen.

weer bewegen Ladyline

Regelmatige lichaamsbeweging, zoals wandelen, hardlopen, fietsen of zwemmen, is een andere belangrijke factor bij afvallen. Het kan helpen om de stofwisseling te verhogen en vetreserves te verbranden, en het kan ook helpen bij het verbeteren van de spiermassa en de algehele gezondheid. Het is aanbevolen om minstens 30 minuten matige intensiteit fysieke activiteit per dag uit te voeren.

Het is belangrijk om te onthouden dat afvallen een proces is dat tijd vergt en dat snelle oplossingen niet op de lange termijn werken. Het is beter om geleidelijk gewicht te verliezen en te focussen op een gezonde levensstijl, in plaats van het volgen van drastische diëten en fitnessprogramma’s die vaak leiden tot yo-yo-effecten. Het is aanbevolen om professioneel advies te zoeken bij het opstellen van een afvalplan, in het bijzonder bij aandoeningen zoals obesitas of medische aandoeningen die het afvalproces beïnvloeden.

Energy Balance bij Afslankstudio Ladyline Heel – Roermond

Een van de mogelijkheden is ons beproefde Energy Balance concept. Dit arrangement bestaat uit een combinatie van voeding, doelgerichte oefeningen in een verwarmde cabine waarbij het accent vooral ligt op oefeningen voor de 3 B’s en personal coaching. Eventueel nog aangevuld met de ozon-zuurstoftherapie, een intensieve opfrisser voor de huid met als resultaat een betere doorbloeding, een natuurlijke roze teint en betere felexibiliteit.

ervaring ladyline victoria

Cryo behandeling bij Afslankstudio Ladyline Heel – Roermond

Een tweede mogelijkheid is een behandeling met Cryo behandeling waarbij de onderhuidse vetcellen door onderkoeling worden afgebroken en voorgoed verdwijnen. Cryo behandeling is feitelijk een veilig alternatief voor liposuctie. Meer informatie over Cryo behandeling vindt u hier.

Compressietherapie en Bodywraps bij Afslankstudio Ladyline Heel – Roermond

Een derde mogelijkheid is een behandeling met compressietherapie. Dit is een combinatie van intensieve lymfedrainage en anti cellulite behandeling. Compressietherapie in combinatie met infrarood versnelt de vetverbranding waardoor uw benen niet alleen slanker worden maar ook gladder. Meer informatie over onze compressietherapie vindt u hier. 

De bodywraps vormen een perfect duo met compressietherapie. Deze  behandelmethode stimuleert de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor problemen zoals cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. Meer informatie over de bodywraps vindt u hier.

Combinatie behandelingen bij Afslankstudio Ladyline Heel – Roermond

Ook een combinatie van bovenstaande behandelingen kan de beste oplossing voor u zijn. Maak daarvoor telefonisch of online een afspraak met een van onze adviseuses voor een ‘Advies op Maat’. Zij inventariseert uw wensen en adviseert u wat voor u de meest effectieve behandelmethodiek is met een op maat gesneden arrangement of combinatie van behandelingen. Dit eerste consult wordt u gratis aangeboden dus waarom niet?

Speciaal voor vrouwen uit: Roermond, Wessem, Thorn, Haelen, Heythuysen, Kelpen-Oler, Maasbracht, Linne, Herten, Horn, Sint-Odiliënberg, Montfort, Ittervoort, Thorn, Neeritter. Voor Duitsland: Brüggen, Wegberg, Wassenberg. En voor België: Ophoven, Bree, Kessenich, Kinrooi, Molenbeersel.