Afvallen op je buik met Ladyline en een strakke buik krijgen

Buik 160 220

Weer een strakke buik krijgen? Uw gewicht is prima, afvallen hoeft niet echt. Maar op uw buik zou u het wel wat minder willen. Maar dat is nu juist voor veel vrouwen erg lastig. Een probleem waarmee onze coaches dagelijks worden geconfronteerd. Afhankelijk van de oorzaak bieden wij daarvoor verschillende oplossingen.

Cryolipolise behandeling helpt

Uitstekende resultaten vooral, op buik, billen en benen realiseren wij met Cryolipolise behandeling behandeling met de Coolipo Twin. Hierbij worden de onderhuidse vetcellen op de buik door afkoeling tot +4 graden C afgebroken en door het lichaamseigen lymfesysteem definitief opgeruimd. Cryo behandeling is feitelijk een veilig en non-operatief alternatief voor liposuctie. Meer informatie over afslanken met Cryolipolise behandeling vindt u hier.

Compressietherapie

Dit is een combinatie van intensieve lymfedrainage en anti cellulite behandeling en wordt in bepaalde gevallen als ondersteunende behandeling bij afslanken op de buik gecombineerd met Energy Balance of Cryo behandeling. Liggend in een ‘luchtdrukpak’ worden uw benen, buik, billen en heupen ritmisch gemasseerd door 2 x 12 onafhankelijke luchtkamers Meer informatie over afslanken met onze compressietherapie vindt u hier.

Combinatie behandelingen

Soms is een combinatie van bovenstaande behandelingen de beste oplossing als u wilt afvallen op uw buik. Maak daarvoor telefonisch of online een afspraak met een van onze adviseuses voor een ‘Advies op Maat’. Zij inventariseert uw wensen en adviseert u wat voor u de meest effectieve behandelmethodiek is met een op maat gesneden arrangement of combinatie van behandelingen. Dit eerste consult wordt u gratis aangeboden dus waarom niet? Reserveer hier uw ‘Advies op Maat’