Top Slimming | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!
Topslimming 220 160 px
Top Slimming is het meest uitgebreide arrangement voor afvallen binnen het Energy Balance concept waarin alles wat van belang is voor een succesvol programma is inbegrepen. Het arrangement bestaat uit:

Bewegingstherapie

Doelgerichte bewegingsoefeningen, liggend in een verwarmde cabine zodat rug, heupen, en knieën worden ontlast. Hierdoor is, in combinatie met aangepaste oefeningen, het ook voor cliënten met rugproblemen mogelijk om succesvol af te vallen.
Meer informatie over de bewegingstherapie vindt u hier.

Voedingsadvies;

Genoeg eten, en toch afvallen. Dat is het Energy Balance concept van Ladyline. De voedingsadviezen worden individueel afgestemd op het persoonlijke energieverbruik.
Meer informatie over het Ladyline voedingsadvies vindt u hier.

Energiemeting;

Om u een verantwoord en haalbaar voedingsadvies te geven is het van belang te weten wat uw dagelijkse energieverbruik is. Dat meten wij in twee stappen zodat u tijdens het afvallen niet uw stofwisseling ontregeld.
Meer informatie over energiemeting vindt u hier.

Huidverbetering;

Om het ‘lubberen’ van de huid tijdens het afvallen zo veel mogelijk tegen te gaan omvat het Top Slimming programma tevens een ‘ozon-zuurstoftherapie’. Dit zorgt voor een versnelde regeneratie van de huid waardoor die haar oorspronkelijk flexibiliteit en roze teint terug krijgt.
Meer informatie over huidverbetering vindt u hier.

Personal Coaching;

Een van de belangrijkste succesfactoren voor blijvend afvallen is Personal Coaching. Bij Ladyline staat u er nooit alleen voor. Onze coaches weten als geen ander dat een beetje hulp en vakkundige ondersteuning bij het afvallen heel belangrijk zijn om uw doelen te realiseren.
Meer informatie over Personal Coaching bij Ladyline vindt u hier.