Bewegingstherapie - Afvallen met Ladyline - Doe een gratis intake!

BewegingstherapiewebsiteIn slechts 2 x 20 minuten per week bewegingstherapie bij Ladyline, voel jij je weer fit en vol energie!

Je bereikt onder meer deze resultaten:
– je voelt je snel weer energieker
– verbetering van jouw fitheid
– afname van jouw omvangsmaten
– snel een kledingmaat kleiner

Tijdens het intakegesprek bespreek je samen met je coach je persoonlijke doelstellingen. Ook meten we je gewicht en omvangsmaten en kijken we naar je lichaamssamenstelling. Op basis daarvan maken we een schema met oefeningen in de warmtecabine.

Ladyline bewegingsprogramma’s

Bewegen en sporten hoeft niet zwaar of belastend te zijn. Door de grote verscheidenheid aan oefeningen en de weldadige warmte waarin getraind wordt is het voor vrijwel iedereen mogelijk om onze bewegingstherapie te doen. Doordat de oefeningen liggend worden uitgevoerd worden de gewrichten niet zwaar belast en door de gepersonaliseerde programma’s kan er altijd op eigen niveau getraind kan worden.

De bewegingstherapie bij Ladyline heeft vele voordelen. We sommen er zes op:

Voordeel nr 1: Ondersteuning in het afslanken

  • Door de warmte en intensieve oefeningen wordt er direct meer energie verbrand;
  • Door de training in de warmtecabines gaat de ruststofwisseling omhoog waardoor er in rust meer energie wordt verbrand.

Voordeel nr 2: Plaatselijke centimeterafname en cellulitebestrijding

  • Door de intensieve bewegingstherapie in de warmte op een specifiek probleemgebied worden de afvalstoffen ter plekke meer gestimuleerd en sneller afgevoerd;
  • Ongetrainde spieren zijn slap omdat hun tonus (rustspanning) te laag is. Door onze intensieve bewegingstherapie neemt de spier iets in volume toe. Deze toename gaat gepaard met watertoename. Daardoor wordt de osmotische druk in de spiercellen groter en wordt het spierweefsel steviger. Dit geeft een strak effect.

Voordeel nr 3: Blessureherstel

  • Doelgericht werken aan specifieke spiergroepen, is kenmerkend voor de programma’s. Daar waar sprake is van (langdurige) blessures, worden de betreffende spiergroepen ontzien of juist op verantwoorde wijze aangesproken.

Voordeel nr 4: Spierversterking

  • De Ladyline bewegingsprogramma’s worden individueel samengesteld waardoor er door elke cliënte op haar eigen niveau en mogelijkheden niveau getraind kan worden.

Voordeel nr 5: Spier coördinatieverbetering:

  • Door de intensieve bewegingstherapie krijgt men een betere controle over de spieren

Voordeel nr 6: Lenigheid:

  • Door de intensieve bewegingstherapie kan men zich soepeler bewegen, met name bij oudere mensen vermindert spierstijfheid en stramheid.

Gericht op plaatselijk afvallen

Wil je bijvoorbeeld strakkere billen, buik en benen? Dan zijn de oefeningen specifiek op plaatselijk afvallen gericht. Uiteraard wordt het schema afgestemd op jouw individuele conditie en mogelijkheden. Je coach begeleidt jou tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Omdat we je regelmatig wegen en meten, kunnen we de resultaten goed bijhouden. Op basis daarvan maakt het softwaresysteem voortgangsanalyses en die gebruiken we om jouw trainingsprogramma bij te stellen. Zo weten we zeker dat je de juiste oefeningen doet om jouw doelstellingen te behalen.


‘Ik zag altijd vreselijk op tegen sporten, maar bij Ladyline is het écht anders. Daar beweeg je op je eigen manier en tempo. Mijn lichaam ziet er nu veel mooier en slanker uit en de probleemzones zijn nagenoeg verdwenen!’


Wil jij ook snel en blijvend afvallen? Wil jij ook een kleinere kledingmaat? Kom kennismaken bij een van onze vestigingen. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend.