Meer informatie over cryolipolyse?

Cryolipolyse LadylineCryo behandeling ladyline

Als je plaatselijk wilt afslanken is cryolipolyse (vetbevriezing) de oplossing!

In het Grieks betekent ‘cryo’ letterlijk ‘ijskoud’, waar ‘lipolyse’ letterlijk ‘vetverbranding’ betekent. Deze methode gebruikt dus koeling om plaatselijk vetcellen te verminderen. De vetcellen worden door de intensieve koeling (wat in de volksmond bevriezing genoemd wordt) inactief gemaakt en vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken.

Cryolipolyse is ideaal voor zowel mannen als vrouwen die lokale hardnekkige vetophopingen hebben.

Cryolipolyse is geen methode om af te vallen, maar om het lichaam te ‘shapen’ en om plaatselijk vetophopingen te verminderen. Voorbeelden van behandelzones zijn bijvoorbeeld de zogenaamde lovehandles, onder(buik), dijen, uitstulpingen bij de BH, rug en bovenarmen.

De vetcellen worden dusdanig intensief gekoeld, dat de vetcellen afsterven om vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken en afgevoerd te worden. De vetlaag wordt geleidelijk verminderd, zonder dat daarbij het omliggende weefsel beschadigt. Het afbreken en afvoeren is een natuurlijk proces, dat geleidelijk gaat en na een bepaalde tijd volledig zichtbaar resultaat geeft. Het effect zal na de kuur nog verder doorwerken gedurende enkele maanden erna. Dit resultaat is blijvend, wanneer het gewicht en/of vetmassa niet toeneemt.

Vanzelfspekend draagt een gezonde levensstijl er ook aan bij om volop profijt te behalen van alle voordelen die de Cryolipolyse behandeling te bieden heeft.

Voordelen van de Cryolipolyse behandeling:

* Vet definitief weg, precies op die plek waar jij dat wenst
* De behandeling is volledig pijnloos
* Geen operatie, zonder ingreep plaatselijk slanker
* Veilig: geen bijwerkingen
* Geen hersteltijd, dus je kunt direct weer aan het werk
* Veilig en effectief
* Ook ideaal voor vrouwen die plaatselijk willen afvallen na hun zwangerschap
* Geschikt voor Vrouwen én Mannen


‘Meestal val ik tijdens de Cryolipolyse behandeling in slaap. Of ik probeer wat te lezen. Het is echt heel relaxed. Zo fijn om eindelijk verlost te zijn van die zwembandjes. Zonder pijn en enorm ontspannend’


Plan een vrijblijvende intake!

Ben je benieuwd of een cryolipolyse behandeling ook voor jou kan werken? Kom kennismaken bij een van onze vestigingen. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend.