Cryolipolyse - Afvallen met Ladyline - Doe een gratis intake!

Cryolipolyse voor mannen bij Ladyline

Stoor jij je aan jouw buik? Zou je graag minder buikvet willen en daarmee een strakkere buik hebben? Je hoeft daarvoor echt niet naar een plastisch chirurg. Cryolipolyse met begeleiding in jouw voedingspatroon (gebaseerd op metingen van beweging en ruststofwisseling) is dé oplossing voor het definitief verwijderen van die rolletjes en plaatselijk afvallen. 

De Cryolipolyse behandeling zorgt ervoor dat de vetlaagjes onder je huid worden afgekoeld tot ongeveer 4 graden boven nul. Die vetlaagjes zijn niet bestand tegen die lage temperatuur en breken zichzelf af. De behandeling is ontspannend, veilig en geheel pijnloos. Elke behandeling duurt tot één uur en daarna kun je gewoon verder met je dagelijkse activiteiten. Het afbreken van de vetlaagjes loopt door tot 3 maanden na de behandeling, zodat het uiteindelijke resultaat ook dan pas goed zichtbaar is.

Voordelen afvallen met Cryo behandeling:

* Vet definitief weg, precies op die plek waar jij dat wenst
* De behandeling is volledig pijnloos
* Geen operatie, zonder ingreep plaatselijk slanker
* Veilig: geen bijwerkingen
* Geen hersteltijd, dus je kunt direct weer aan het werk
* Veilig en effectief
* Ideaal in combinatie met ons voedingsprogramma


Plan nu jouw intakegesprek

Ben je benieuwd of een cryolipolyse behandeling met voedingsadvies ook voor jou zal werken? Kom kennismaken bij een van onze vestigingen. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend.