De bewegingstherapie | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

De bewegingstherapie, het actieve deel van het programma voor afvallen.

Bewegingstherapie 290 188 sBewegen en sporten zwaar of belastend?

Met onze coaches wordt bewegen en sporten juist weer leuk, na een geleidelijke opbouw voel je al snel de energie weer door je lichaam stromen.

Het actieve deel van het Ladyline concept voor afvallen en afslanken is de bewegingstherapie. Die bestaat uit doelgerichte oefeningen die liggend worden uitgevoerd in een verwarmde cabine. Zo worden knieën, rug en heupen ontlast.

De Ladyline specialist heeft tijdens het intake-gesprek samen met jou bepaald waar voor jou de prioriteiten voor gericht afvallen liggen en het schema van oefeningen daarop aangepast. Ons geavanceerde software systeem analyseert voortdurend de gerealiseerde resultaten en past automatisch het oefenschema aan aan de gerealiseerde progressie tijdens het afvallen en afslanken. Zo wordt tijdens het afvallen door de oefeningen te richten op de probleemzones gericht gewerkt aan die plaatsen van je lichaam die voor jou belangrijk zijn en waar jij het meest wil afvallen. Alle oefeningen worden uiteraard afgestemd op jouw individuele conditie en mogelijkheden.

Tussentijdse metingen en evaluatiegesprekken.

voortgangscontrole tijdens afvallenOmdat alléén resultaat telt wordt gedurende het proces van afvallen regelmatig jouw omvangsmaten gemeten en opgeslagen in ons unieke softwaresysteem. Dit systeem houdt de meetresultaten nauwkeurig bij en signaleert onmiddellijk afwijkingen in de prognoses, stelt programma’s bij en maakt voortgangsanalyses. Tijdens regelmatige evaluatiegesprekken wordt de voortgang met jou besproken en kijken we of het afvallen en afslanken nog gaat zoals afgesproken. Dit alles maakt afvallen met Ladyline uniek.