Personal Coaching en Mind Balance | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Personal Coaching 290 188Altijd al een Personal Coach willen hebben?

Bij ons is dat standaard en een van de belangrijkste succesfactoren voor blijvend afvallen. Bij Ladyline sta je er nooit alleen voor. Onze coaches weten als geen ander dat een beetje hulp en vakkundige ondersteuning bij het afvallen heel belangrijk zijn om je doelen te realiseren.

Daarom staan zij jou steeds met raad en daad terzijde. Zij staan er voor garant dat je de afgesproken doelen haalt. Onze personal coaches zijn stuk voor stuk ervaren en gedreven vakvrouwen maar ook mensenmensen, hartelijk, open en toegankelijk. Je voelt je al snel op je gemak.

Logisch, want jouw personal coach weet precies waar ze het over heeft, afvallen en afslanken is haar vak, ze heeft alles al een keer gezien. Zij weet ook waarom jij naar Ladyline bent gekomen en zij voelt dat als een eigen verantwoordelijkheid.

Mind Balance

Het is al lang bekend dat succesvol afvallen en voor de lange termijn slank blijven alleen maar slaagt als leef- en eetgewoontes worden aangepast. Vast onderdeel van onze coaching is dat wij jou leren zelf de regie te nemen én te houden over je gewicht.

Jouw personal coach, je maatje voor een paar maatjes minder.

Gezond en blijvend afvallen met Ladyline is leuk en ontspannend, al moet je soms wel even doorzetten. En lukt het even wat minder?…Onze coaches zetten je snel weer op het goede spoor. Met de hulp van deze ervaren en gedreven vakvrouwen ga je gegarandeerd afvallen en voorgoed afrekenen met overtollige kilo’s.
De filosofie van ons concept is niet voor niets; nog één keer in je leven afvallen….maar dan wel goed!
En dat is geen reclameslogan maar een belofte.