Energy Balance - Afvallen met Ladyline - Doe een gratis intake!

energy balance ladyline

Wij leren jou zelf de regie te nemen én te houden. Onze personal coaches helpen je om de baas te blijven over je leef- en eetgewoontes. Ook helpen ze je om weer met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Vertrouwen in jezelf is namelijk heel belangrijk tijdens het afvallen. Maar ook daarna, wanneer je je persoonlijke doelstellingen hebt behaald. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je je weer bewust wordt van je innerlijke kracht en schoonheid.

Ladyline energy balance® methode

Bij Ladyline leert de cliënt lekker, gezond en genoeg te eten, maar bovenal te genieten. Bij de Ladyline Energy Balance methode® kunnen we voor iedere situatie een plan maken, of het nu gaat om gewichtsverlies (zonder jojo-effect), stoppen met roken, een mooiere huid, een betere conditie of een verbeterde algemene gezondheid, het kan allemaal. Samen met de cliënt wordt een nieuwe levensstijl ontwikkelt waardoor zij in staat is het gewenste doel te bereiken.

De Energy Balance methode® is gebaseerd op drie belangrijke uitgangspunten: het persoonlijk energie verbruik, het persoonlijk rustmetabolisme en een persoonlijk en praktisch uitvoerbaar voedingsplan op basis van gezond en lekker eten.

Als eerste wordt het energieverbruik van de cliënte gemeten. Dat gebeurt door middel van een zogenaamde activity coach, een soort stappenteller die de cliënte een week bij zich draagt. Vervolgens wordt in het filiaal een ademanalyse uitgevoerd met behulp van de meest moderne analyse apparatuur, ter bepaling van het persoonlijk rustmetabolisme. Op basis van deze gegevens wordt een persoonlijk energieniveau vastgesteld wat het uitgangspunt is voor het voedingsplan.

Dit voedingsplan zorgt ervoor dat we de voeding op de specifieke omstandigheden van de cliënte kunnen afstemmen zodat zij alles krijgt wat zij nodig heeft. We maken in onze adviezen gebruik van natuurlijke en verse producten, indien nodig aangevuld met supplementen om het lichaam in balans te brengen. Door de combinatie met het persoonlijke bewegingsprogramma en ondersteuning van een personal coach is resultaat gegarandeerd.

Onze voedingsconsulenten weten precies wat jij nodig hebt om goed en verantwoord af te vallen, zodat je weer stralend door het leven gaat. We leren je welke voeding goed voor je is, maar ook welke hoeveelheden bij jouw lichaam passen. Wil je hier meer over weten? Bekijk hier de informatie over ons voedingsadvies.


‘Ik vond het lastig om de eerste stap te zetten en een intakegesprek in te plannen. Dat gevoel was meteen verdwenen toen ik binnenstapte. Ik wist dat ik de juiste keuze had gemaakt.Dat bewijzen de resultaten ook.’


Plan een vrijblijvende intake!

Wil je weten welke mogelijkheden Ladyline biedt? Maak een afspraak bij een van onze vestigingen. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend.