Gezond en Vitaal met Ladyline

Weer blij met je figuur en gewicht!

Het gezond en vitaal programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen zoals jij, die volop in het leven staan en weer willen stralen.

Hiermee krijg je een programma op maat vanuit een totaalaanpak die past bij jouw wensen en doelstellingen. Zo krijg je de aandacht en behandelingen waar jij behoefte aan hebt.

Het programma kan bestaan uit:
» Coaching en begeleiding
» Bewegen in een warmtecabine
» Huidverbeterende behandelingen
» Compressietherapie voor slanke gladde benen
» Lichaamspakkingen voor cellulite vermindering
» Cryolipolyse als alternatief voor liposuctie


Ons gezamenlijk streven is jou de vitaliteit en gezondheid te geven waar je een gelukkig en gezond leven mee kan leiden.

Het is een programma op maat, dat dus naadloos aansluit op jouw wensen. Met als resultaat:
» slankere benen, buik of billen
» vermindering van cellulite
» meer energie
» een verhoogd zelfvertrouwen
» snel een kledingmaat minder

Spreekt jou dit aan?

 

Weer vitaal en energiek zijn

Hoe lekker is het als je merkt dat je energieker bent? Niet meer de hele dag moe. Niet meer uitgeput bovenaan de trap staan. Het gevoel hebben de wereld aan te kunnen. Je bent weer tevreden over jezelf, hebt energie en voelt je fit. En dat straal je uit. Zoals een van onze cliënten ons vertelde:

“Ik voel me veel zekerder over mezelf. Wat ik een geweldige verandering vind, is mijn passie om eten te koken. Voorheen had ik daar geen energie voor, ik was altijd moe. Dit is nu helemaal veranderd. Echt heel fijn!”

Als je ervaart dat die extra kilootjes je in de weg zitten, ga je vaak ook minder actief door het leven. Een niet zo actief leven betekent vaak ook dat je minder snel nee kunt zeggen tegen verleidingen. En dat heeft natuurlijk gevolgen voor je figuur. Met de mind balance methode van Ladyline leer je hoe je verleidingen weerstaat.


 

Trots en zelfverzekerd zijn

Je gaat je al snel een stuk beter in je vel voelen. Wanneer je ziet dat je cellulite verminderd is, of dat je eindelijk verlost bent van je buikje. Maar ook omdat je merkt dat je inspanningen de moeite waard zijn. Daar mag je trots op zijn, wat je bereikt hebt. Dat geeft je meer zelfvertrouwen en maakt je zelfverzekerder. 

“Ik had vaak een rusteloos gevoel in mijn benen, maar dankzij de compressietherapie en bodywraps is dat grotendeels over. En mijn benen zien er ook nog eens veel mooier uit. Ze zijn gladder en ook in omvang slanker. Ik ben weer trots op mijn benen!”

Natuurlijk doe je het niet alleen voor het uiterlijk. Je goed voelen begint van binnen. Wie zich van binnen lekker voelt, straalt dat ook uit. Het een gaat alleen niet zonder het ander. Daarom is het voor ons belangrijk aandacht aan beide aspecten te schenken. 


 

De regie over mijn figuur terugkrijgen

Je hebt eindelijk weer de controle over je figuur en gewicht. Je weet hoeveel je moet eten en wat verstandig is. Je kunt omgaan met moeilijke momenten. Je leert bewust keuzes te maken. En dat geeft je een goed gevoel. Wat dat voor jou kan betekenen, gaf een van onze cliënten treffend aan: 

“10 kilo ben ik inmiddels kwijt en ik heb 2 maten kleiner in mijn kleren. Niet door mijn Bourgondisch leventje bye bye te zeggen maar door te leren de juiste keuzes te maken. Ik voel me top en voel sinds een lange tijd geen “schaamte” om straks in mijn bikini op het strand te liggen!”

Die moeilijke momenten kun je nu weerstaan. En wanneer je eens een beetje uit de band springt, is dat ook niet meer desastreus voor je gewicht. Ladyline helpt jou om weer in je kracht te komen. Want hey, slank zijn en genieten van het leven, dat hoort juist bij elkaar! 


 

Janine, Claire en Diana gingen jou al voor


Ook jij kunt weer energiek, slank, stralend en trots door het leven gaan

Vol energie en vitaliteit. Met een betere weerstand, een toegenomen gezondheidsniveau. Spreekt jou dit aan? Kom dan eens langs in een van onze vestigingen voor een advies-op-maat gesprek.

We luisteren naar jouw wensen, behoeften en verlangens en zijn oprecht geïnteresseerd in jou. In jouw drijfveren, jouw wensen en verlangens, maar ook in jouw valkuilen. Want, alleen zo kunnen wij de coach zijn die je nodig hebt om weer te kunnen stralen!