Ladyline: Meer dan afvallen | Gratis Adviesgesprek Op Maat

Gratis adviesgesprek op maat

Tijdens dit gratis adviesgesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw wensen en doelen. Vervolgens doen we een uitgebreide meting van omvangsmaten en doen we een volledige lichaamsanalyse. Dit geeft ons de inzichten over welke combinatie van onze 9 behandelmethodes het beste aansluiten bij jou. Hier maken we een persoonlijk behandelplan voor. 

Wat kun je allemaal bij Ladyline?

Je vindt bij Ladyline een totaalpakket voor afvallen en figuurverbetering. Jouw behandelplan is altijd een combinatie van behandelingen, op maat voor jou. Dit zijn de mogelijke behandelingen:

  • Bewegingstherapie
  • Compressietherapie
  • Voedingsadvies
  • Cellulite pakkingen
  • Personal coaching
  • Skin Refresh therapie
  • Energiemeting
  • Energy Balance
  • Cryo behandeling
Bekijk hier alle behandelingen.

 

Gratis adviesgesprek aanvragen:

Om te weten te komen wat wij voor jou kunnen betekenen, zien we jou graag in persoon. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw situatie, doen we een meting en krijg je aansluitend een persoonlijk behandelplan. Het adviesgesprek is gratis.

Gratis Adviesgesprek op maat

Na ontvangst van jouw aanvraag nemen we snel telefonisch contact met jou op voor het plannen van het adviesgesprek.
Heb je nog vragen? Bel dan naar 088-8122300 of mail ons.

Wat anderen zo fijn vinden aan Ladyline

Janine: “Mijn jurkjes passen gelukkig weer!”  

“Mijn conditie was heel slecht. Dat merkte ik als ik met de hond ging wandelen. Maar ik vond het moeilijk om naar de sportschool te gaan. Totdat het bijna vakantie was en ik mijn zomerkleding weer ging passen. Drama! Op aanraden van een vriendin ben ik toen bij Ladyline gestart. In het begin ging het niet zo soepel, maar de dames hebben mij erdoorheen gesleept. Nu ben ik aardig wat kilootjes kwijt en ik ben vooral ook veel strakker. Die jurkjes passen weer en wandelen met de hond gaat prima. Ik blijf het nu ook onderhouden!”

Diana: “Ik voel me een ander mens!”

“Al een hele poos worstelde ik met mijn gezondheid. Niets ernstigs, maar telkens weer een verkoudheid. En dan weer mijn rug. Steeds iets. Dat moest veranderen. Ik wilde fitter worden. Maar naar de sportschool gaan, dat past niet bij mij. Daarom ging ik naar Ladyline. Ik ben erg blij dat ik de stap uiteindelijk gezet heb. Eindelijk heb ik weer energie en conditie. Van mijn rug heb ik nog amper last. En wanneer ik nog eens verkouden was, kan ik mij al niet meer heugen. Ik voel me een ander mens!”


Over Ladyline

Ladyline werd in 1983 opgericht. Ons concept is in de loop der jaren steeds doorontwikkeld. Uniek bij Ladyline is het intelligente klantvolgsysteem dat ons in staat stelt jouw voortgang te bewaken en optimaliseren. In onze eigen Ladyline app kun je bijhouden wat je eet en hoeveel je beweegt, maar je kunt ook in contact komen met je coach. Wat nooit is veranderd, is de basis van het concept en de doelstellingen. In een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen, waarin de Ladyline methode vergeleken werd met andere afvalmethodes, bleek Ladyline de beste methode te zijn, met blijvend resultaat.

Ladyline heeft 10 vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Ede, Helmond, Hoensbroek, Landgraaf, Maastricht, Sittard, Valkenswaard en Veldhoven.