Nu is het moment om jouw leven te veranderen!

Meer dan alleen afvallen

Met een Ladyline behandelplan krijg je niet alleen het figuur en gewicht waar je weer blij mee kan zijn. Je versterkt vooral ook jouw immuunsysteem en je fysieke en mentale fitheid.

Juist nu, in deze bizarre tijd, wordt het belang van een actieve gezonde levensstijl als factor voor een gezond en vitaal leven, steeds meer benadrukt, in de media.

Maar ook door vooraanstaande wetenschappers zoals prof. dr. Erik Scherder: “Lichamelijke inactiviteit is een pandemie. Nu een andere pandemie, COVID-19, in onze samenleving rondwaart, is het belang van bewegen nog crucialer: in de strijd tegen het virus zorgt bewegen voor een beter afweersysteem waardoor je minder snel vatbaar bent voor een virus. En dat is slechts één voorbeeld. Een actieve leefstijl is meer nodig dan ooit.”

Ladyline behandelplan: voor gezondheid en vitaliteit

Het Ladyline behandelplan is gericht op het verbeteren van de facetten die belangrijk zijn voor een gezond en vitaal leven:

 • Voedingsbegeleiding op maat
 • Metingen, wegingen en coachingsgesprekken
 • Ruststofwisselingsberekening en activiteitenmeting
 • Voortgangsbewaking
 • Bewegingstherapie
 • Beweegplan voor thuis
 • Verbetering van huidstevigheid
 • Gedragsverbetering
 • Aanvullende behandelingen (maatwerk)
 • Verbetering energie, vitaliteit en weerstand

Op basis van een adviesgesprek met meting en analyse bepalen we samen jouw doelen en stellen we een realistisch behandelplan op.
We zorgen dat jij steeds dichter bij jouw doelen komt.

Lijkt het je iets om met de hulp van ervaren Ladyline coaches te werken aan een verbetering van figuur, gewicht, gezondheid, vitaliteit en weerstand?

Boek dan nu een Gratis Adviesgesprek bij Ladyline

Tijdens dit gratis adviesgesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw wensen en doelen. Vervolgens doen we een uitgebreide meting van omvangsmaten en doen we een volledige lichaamsanalyse. Dit geeft ons de inzichten over welke combinatie van behandelmethodes het beste aansluiten bij jou. Hier maken we een persoonlijk behandelplan voor. 

Afspraak Advies op Maat Ladyline

 • MM slash DD slash JJJJ

Na ontvangst van jouw aanvraag nemen we snel telefonisch contact met jou op voor het plannen van het adviesgesprek.

Heb je nog vragen? Bel dan naar 088-8122300 of mail ons.

Wat anderen zo fijn vinden aan Ladyline

Doriënne: “Ik zit vol energie en voel mij fitter en gezonder dan ooit!”  

“Al genietend van het Bourgondisch leven trok ik een aantal maanden geleden de conclusie dat ik in 10 jaar tijd toch stiekem 10 kilo was aangekomen. Tijd om dat patroon te doorbreken! Ik hecht nogal waarde aan mijn Bourgondisch leventje, ben niet van de pillen en voedingssupplementen. En uren in de sportschool doorbrengen is niet zo mijn ding. Al snel kwam ik terecht bij Ladyline. De 10 kilo ben ik inmiddels kwijt en ik heb 2 maten kleiner in mijn kleren. Ik zit vol energie en voel mij fitter en gezonder dan ooit!”

 

Diana: “Ik voel me een ander mens!”

“Al een hele poos worstelde ik met mijn gezondheid. Niets ernstigs, maar telkens weer een verkoudheid. En dan weer mijn rug. Steeds iets. Dat moest veranderen. Ik wilde fitter worden. Maar naar de sportschool gaan, dat past niet bij mij. Daarom ging ik naar Ladyline. Ik ben erg blij dat ik de stap uiteindelijk gezet heb. Eindelijk heb ik weer energie en conditie. Van mijn rug heb ik nog amper last. En wanneer ik nog eens verkouden was, kan ik mij al niet meer heugen. Ik voel me een ander mens!”


Over Ladyline

Ladyline werd in 1983 opgericht. Ons concept is in de loop der jaren steeds doorontwikkeld. Uniek bij Ladyline is het intelligente klantvolgsysteem dat ons in staat stelt jouw voortgang te bewaken en optimaliseren. In onze eigen Ladyline app kun je bijhouden wat je eet en hoeveel je beweegt, maar je kunt ook in contact komen met je coach. Wat nooit is veranderd, is de basis van het concept en de doelstellingen. In een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen, waarin de Ladyline methode vergeleken werd met andere afvalmethodes, bleek Ladyline de beste methode te zijn, met blijvend resultaat.

Ladyline heeft 10 vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Ede, Helmond, Hoensbroek, Landgraaf, Maastricht, Sittard, Valkenswaard en Veldhoven.