Ik wil afvallen niet lijnen | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

0608-psst-niet-lijnen-600x600Van al dat lijnen, kom je tenslotte alleen maar aan…

Heb jij al veel geprobeerd? Ben jij een volgeling geweest van elke dieet-goeroe die ten tonele verscheen? Ben je van minder eten alleen maar aangekomen? Ben je er niet gelukkiger van geworden? Is het tijd voor een andere aanpak?

Blijvend afvallen, eten wat jij wilt en vooral bewust genieten. Je mag eten wat je wilt, maar wel met mate. Het is belangrijker dat je bewuste keuzes maakt, dan dat je streng lijnt. Streng lijnen, dat houdt geen mens vol. Jij dus ook niet.

Je wil graag met je gezin mee kunnen eten, zonder overal op te hoeven letten. Een frietje op z’n tijd, af en toe een pizza. Maar ook een salade. Lekkere groenten. Een wijntje hoef jij niet af te slaan. Je kiest alleen bewust. Niet alles wat je krijgt aangeboden, maar wel waar je écht zin in hebt.

En toch denken veel vrouwen dat lijnen werkt…

Dat klopt ook. Eet je minder dan je verbrandt calorieën, dus val je af. Maar, doe je dit niet op de juiste manier, dan gaat het op den duur averechts werken. En dan kom je bij wijze van spreke al een kilo aan bij bij het zien van een zakje chips. Dan is elk etentje leuk, totdat je een dag later op de weegschaal gaat staan. Zonde, dat is nergens voor nodig!

Wil jij nu ook eens blijvend afvallen en blijven genieten van het leven?

Maak dan nu kennis met Ladyline, jouw slanke belofte. Onze coaches helpen jou persoonlijk op weg naar het gewicht dat bij jou past. We coachen jou in jouw eetgedrag. Vieren de successen met jou en geven je een steuntje in de rug als het even tegen zit. Samen komen we er, dat zien wij dagelijks!

Leuk! Wanneer je een kennismakings afspraak reserveert, krijg je van ons een mooi e-book met o.a. tips en recepten. Je hoeft ons alleen te vertellen, naar welk e-mailadres we het e-book kunnen mailen. Een mooi begin van jouw slanke belofte!

Hoe zet je de stap naar een kennismaking met een Ladyline coach bij jou in de buurt?

  • Bel ons: 088-8122300
  • Mail ons: ladylineservicedesk@ladyline.nl
  • of laat even jouw gegevens achter op onderstaand formulier en we nemen contact met jou op.