Ik wil een slanke buik, slanke benen en strakke billen | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

0608-psst-collage-benen-buik-billen-600x600

Wil jij ook een platte buik, slanke benen en strakke billen?

Elke vrouw is verschillend. De een wil een plattere buik, de ander slanke benen. Weer een andere vrouw wil strakke billen. En vaak horen we: “Ik wil echt overal wat vanaf!”. Waar wil jij slanker worden? Je krijgt bij Ladyline een programma op maat. Dat betekent: de oefeningen, jouw voedingsadvies en de behandelmethoden zijn volledig aangepast aan jouw wensen en doelen. Dit is de enige manier die plaatselijk effect heeft, zonder medisch ingrijpen.

Onze verschillende arrangementen garanderen jou het beste resultaat. Niet voor even maar voor altijd, bij Ladyline gaan we immers voor duurzaam en nooit voor kortstondige succesjes. Ladyline is met recht jouw slanke belofte!

Arrangementen die bij jouw probleemzone passen

De Ladyline slimming arrangementen worden zo samengesteld dat jij slanker en strakker wordt, precies waar jij dat wilt. Zo helpen wij jou je lichaam weer helemaal in de juiste proporties te brengen. Met slechts twee keer per week 20 minuten doelgerichte oefeningen, gericht op buik, benen en billen, realiseren we de resultaten die bij jou passen.  Je gaat dáár afvallen waar jij dat wilt.

Succesvol verbeteren van jouw figuur is vaak een combinatie van behandelingen en methoden:

pannerolGezonde normale voeding.
Het is algemeen bekend dat slank blijven alleen kan als leef- en eetgewoonten in balans zijn. Daarom meten wij eerst jouw energiebehoefte door middel van een ademanalyse en activiteitenmeting en passen het voedingsadvies daar naadloos op aan. Gewone alledaagse voeding is alles wat je nodig hebt voor blijvend afvallen zonder hongergevoel. Je gezin kan gewoon mee blijven eten.

 

TDEOefeningen in warmte.
Voeding en beweging is niet los van elkaar te zien, bij afvallen. De oefeningen in jouw persoonlijke programma worden liggend uitgevoerd in een verwarmde cabine waarbij rekening wordt gehouden met jouw conditie en fysieke mogelijkheden. Slechts 2x 20 minuten ‘sporten’ per week is genoeg voor succesvol en blijvend afvallen.

 

SRHuidverbetering.
De ozon-zuurstoftherapie is een behandeling die er voor zorgt dat je huid weer gladder en strakker wordt. De doorbloeding verbetert en je huid krijgt haar oorspronkelijke elasticiteit en roze teint weer terug. Je gaat hierdoor mooier en beter afvallen. En de behandeling is ook nog eens heerlijk ontspannend. Dat wil jij toch ook?!

 

personal-coachPersonal Coaching
Naast voeding en beweging is personal coaching een van de belangrijkste succesfactoren. Onze coaches zijn stuk voor stuk goed opgeleide, deskundige vakvrouwen die precies weten waar ze over praten. Zij zorgen er voor dat jij nog één keer in je leven gaat afvallen … maar dan wel goed.

 

MindMind Balance
Je weet heus wel wat gezond eten is en wat niet. Wat vaak moeilijker is, is bewuste keuzes maken. Soms ja, soms nee. De juiste portiegrootte kiezen en verleidingen weerstaan. Hieraan werken we met het Mind Balance programma. In gewoon Nederlands: Gedragsverandering. Wij leren jou de baas te blijven over jouw eetgewoontes zonder iets te laten. Alles mag, niets moet.

Cryo behandeling

Cryo 90 90Cryo behandeling is een perfect alternatief voor liposuctie, maar dan zonder operatie en volkomen veilig. Niet bedoeld voor veel afvallen in gewicht maar wel voor het definitief kwijt raken van hinderlijke vetlaagjes. Jouw conturen worden mooier! Door onderkoeling van de vetlaagjes direct onder de huid worden die vetlaagjes afgebroken en via het lymfesysteem definitief afgevoerd. Cryo behandeling is geschikt voor Vrouwen én Mannen. Behandeling kan op benen, buik, billen, armen, heupen en knieën.

 

Compressietherapie

Slank met compressietherapie 90 90Compressietherapie is een intensieve (lymfedrainage) massage van benen, billen, buik en onderrug met als resultaat een gladdere en strakkere huid. Het heeft een positief effect op cellulite en in combinatie met Cryolipolyse verbeteren de resultaten enorm. Je ligt in een soort ruimtepak met 24 luchtkamers waarin ritmisch lucht wordt ingeblazen en weer afgezogen. Een geweldig relaxerende behandeling en een absolute favoriet van onze klanten.

 

Wil jij écht werk maken van een platte buik, gladde benen en strakke billen?

Maak nu kennis met Ladyline, jouw slanke belofte. Onze coaches helpen jou persoonlijk op weg naar het figuur dat bij jou past!

Leuk! Wanneer je een kennismakings afspraak reserveert, krijg je van ons een mooi e-book met o.a. tips en recepten. Je hoeft ons alleen te vertellen, naar welk e-mailadres we het e-book kunnen mailen. Een mooi begin van jouw slanke belofte!

Hoe zet je de stap naar een kennismaking met een Ladyline coach bij jou in de buurt?

  • Bel ons: 088-8122300
  • Mail ons: ladylineservicedesk@ladyline.nl
  • of laat even jouw gegevens achter op onderstaand formulier en we nemen contact met jou op.