Ik wil snel resultaat | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

0608-psst-resultaat-600x600

Het is zó motiverend als je ziet dat het werkt!

Als je de stap zet om jouw leven te veranderen, dan wil je daar ook de revenuen van zien. Nu ga je wel bewuster kiezen wat je eet en drinkt. En je gaat meer bewegen. Dat vergt wat inspanning van je. Niets fijner dan ook te zien dat het je iets oplevert!

Bij de meeste dieethypes behaal je ook snel resultaat. En als je weer gaat joggen, dan merk je na een aantal weken ook dat het je beter af gaat. Alleen: volhouden, dat is vaak zo lastig. En die dieethypes hebben stuk voor stuk als nadeel dat je daarna weer in gewicht toeneemt. En dat wil je nu net niet, toch?! Het is tijd voor een aanpak die zorgt voor blijvend resultaat. Een resultaat dat al snel verschijnt, waardoor jij gemotiveerd blijft.

Heb jij ook een stok achter de deur nodig?

Tsja, bij een sportschool ben je toch maar een nummer. Bewegen, waaronder fitness, is wel heel belangrijk. Het echte blijvende lange termijn resultaat behaal je daar echter niet. Je wilt wat afvallen of je figuur goed strak houden. Daar is gewoon sporten nou eenmaal niet het meest geschikt voor. Samen met jouw personal coach krijg je bij Ladyline echte aandacht. Zij is er voor jou. En luistert naar jou. Ze leeft zich in jou in en denkt met je mee. Oh ja, en ze ziet ook toe dat je 2x per week het filiaal bezoekt. Die stok achter de deur is fijn, dat vertellen onze klanten ons telkens weer.

Wil jij snel resultaat zien en ook behouden?

Maak dan nu kennis met Ladyline, jouw slanke belofte. Onze coaches helpen jou persoonlijk op weg naar het gewicht dat bij jou past. Wij zijn jouw stok achter de deur en doen ons uiterste best jou te motiveren. We doen wat nodig is om jou het resultaat te laten behalen én behouden!

Leuk! Wanneer je een kennismakings afspraak reserveert, krijg je van ons een mooi e-book met o.a. tips en recepten. Je hoeft ons alleen te vertellen, naar welk e-mailadres we het e-book kunnen mailen. Een mooi begin van jouw slanke belofte!

Hoe zet je de stap naar een kennismaking met een Ladyline coach bij jou in de buurt?

  • Bel ons: 088-8122300
  • Mail ons: ladylineservicedesk@ladyline.nl
  • of laat even jouw gegevens achter op onderstaand formulier en we nemen contact met jou op.