Jouw persoonlijke leefstijlplan | Ladyline

Voor veel vrouwen herkenbaar: Je voelt je al een tijdje niet meer zo lekker in je vel. Je raakt de grip op je figuur en gewicht kwijt. Het ging geleidelijk. Maar je figuur is veranderd.

Het is niet zo makkelijk om je leefstijl te veranderen. Het is geen kwestie van niet willen, of smoesjes. Het vergt vaak echt wel een dosis wilskracht en doorzettingsvermogen.

Om de ommezwaai in je leefstijl te maken, moet je het uiteindelijke doel en alle voordelen die het je op zal leveren, voor ogen houden. Het zal vast niet in een keer van een leien dakje gaan, maar met onze hulp kom je er wel.

Het Leefstijlplan is een bewezen effectieve aanpak die zorgt voor:

  • een kleinere kledingmaat die bij jou past
  • het figuur en gewicht waar je weer trots op kan zijn
  • meer energie, waardoor je weer lekker in je vel zit
  • een blijvende leefstijlverandering, zonder dat je hoeft te lijnen

Dat doen we door onze (voedings-)adviezen en de methoden die we inzetten, af te stemmen op jouw wensen en doelen. 

Wil je weten hoe jouw persoonlijke leefstijlplan er uit kan zien? Kom dan eens langs bij een Ladyline vestiging in de buurt, voor informatie en advies op maat. Samen zorgen we er voor dat je weer lekker in je vel zit!

  • MM slash DD slash JJJJ

Er zijn jou al vele vrouwen voor gegaan. Zoals Lindy bijvoorbeeld:

Onze coaches staan voor jou klaar met adviezen en een plan van aanpak waarmee jij weer regie krijgt op figuur, gewicht en hoe jij je voelt. Tijdens een adviesgesprek maken we kennis met elkaar en bespreken jouw wensen en doelen. Vervolgens doen we een lichaamsanalyse, cellulite check en uitgebreide meting van omvangsmaten. Dit geeft ons de inzichten over welke combinatie van onze 9 behandelmethodes het beste aansluiten bij jou. Zo komen we op jouw nieuwe leefstijlplan.


Ook Willeke zette de stap al en is hier erg blij mee. Ze is inmiddels 14 kilo afgevallen en voelt zich weer lekker in haar vel:

Ook jij kunt weer energiek, slank, stralend en trots door het leven gaan!

Bij Ladyline krijg je de persoonlijke aandacht en doelgerichte aanpak die je nodig hebt. Kom eens langs bij een Ladyline vestiging in de buurt, voor informatie en advies op maat. 

  • MM slash DD slash JJJJ

Je vindt Ladyline in: Apeldoorn, Deventer, Ede, Hoensbroek (Heerlen), Landgraaf, Maastricht, Sittard, Valkenswaard en Veldhoven.