Mijn huid mag wel wat strakker worden | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

0608-psst-huid-strakker-600x600Dat randje dat over mijn jeans hangt, niet mijn smaak!

Als je heel wat kilo’s afvalt – en daar zorgen wij samen voor als dat bij jou nodig of wenselijk is – is het onvermijdelijk dat de huid zich niet geheel aanpast aan jouw nieuwe lijf. De huid is nou eenmaal opgerekt door de overtollige kilo’s. Is daar nog iets tegen te doen?

Wil je die roze teint weer terug, een gladde huid?

Het is natuurlijk belangrijk om een gezonde en gebalanceerde levensstijl te hebben. Roken, alcohol, suikers… ze hebben geen goede invloed op de conditie van de huid. Je mag overigens eten/drinken wat je wilt, maar wel met mate en passend bij jou en jouw doel. Het is belangrijker dat je bewuste keuzes maakt.
Een gezond voedingspatroon met voldoende regelmatige beweging werkt uitstekend bij een ozon-zuurstofkuur die gericht is op het verbeteren van de conditie van jouw huid.

Wat doet die ozon-zuurstoftherapie dan?

Het is allereerst een ontspannende behandeling die geïntegreerd is in het Top Slimming programma voor succesvol en blijvend afvallen. 20 minuutjes even weg van de drukte van alledag. In een aangename temperatuur wordt jouw huid behandeld. Jouw huid wordt al snel merkbaar mooier. Je valt af en het ‘hangende vel’ wordt voorkomen!

Wil jij nu iets doen aan jouw levensstijl om jouw huid in topconditie te krijgen?

Maak dan nu kennis met Ladyline, jouw slanke belofte. Onze coaches helpen jou persoonlijk op weg naar het lichaam dat bij jou past en een huid die in topconditie is. We coachen jou in jouw eetgedrag. Vieren de successen met jou en geven je een steuntje in de rug als het even tegen zit. Samen komen we er, dat zien wij dagelijks!

Leuk! Wanneer je een kennismakings afspraak reserveert, krijg je van ons een mooi e-book met o.a. tips en recepten. Je hoeft ons alleen te vertellen, naar welk e-mailadres we het e-book kunnen mailen. Een mooi begin van jouw slanke belofte!

Hoe zet je de stap naar een kennismaking met een Ladyline coach bij jou in de buurt?

  • Bel ons: 088-8122300
  • Mail ons: ladylineservicedesk@ladyline.nl
  • of laat even jouw gegevens achter op onderstaand formulier en we nemen contact met jou op.