Over Ladyline | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

 

De Ladyline filosofie over afvallen

De filosofie van Ladyline is dat afvallen alleen dan zinvol is als dat leidt tot een stabiel gewichtsverlies tot het gewicht waarbij de ‘afvaller’ zich goed voelt en waarbij het resultaat voor de lange termijn kan worden vastgehouden.

Deze filosofie heeft er toe geleid dat bij een vergelijkend onderzoek van de Universiteit van Wageningen het Ladyline concept veruit als meest effectief werd bevonden op alle onderzochte criteria. Klik hier voor de resultaten van dit onderzoek.

Afvallen op natuurlijke basis

Het Ladyline concept werkt op natuurlijke basis. Gewone dagelijkse voeding afgestemd op het persoonlijke energieverbruik, een op de persoonlijke conditie afgestemd bewegingsprogramma, een opfrisser voor de huid waardoor die weer glad en strak wordt, intensieve coaching met regelmatige voortgangscontrole en evaluatiegesprekken, maar vooral ook Mind Balance zijn de basis en de belangrijkste succesfactoren van de Ladyline arrangementen.

Dit zijn sinds 1983 de vijf pijlers van het Ladyline concept:

Bewegingstherapie

Bewegen en sporten zwaar of belastend?
Met onze coaches wordt bewegen en sporten juist weer leuk, na een geleidelijke opbouw voel je al snel de energie weer door je lichaam stromen. lees meer…

 

gezonde voedingGezonde voeding

Ook zo moe van al die diëten?
Wij leren je afvallen door genoeg te eten met alledaagse voeding afgestemd op jouw individuele energie verbruik.

lees meer…

 

Energiemeting 290 188Energiemeting

Je voeding aangepast aan jouw energieverbruik
Om jouw stofwisseling niet te ontregelen is het van belang om je dagelijkse energieverbruik in kaart te brengen.

lees meer…

 

Ozon zuurstoftherapieHuidverbetering

Kan je huid wel een opfrisser gebruiken?
Met onze ontspannende ‘Skin-Refresh’ behandeling krijgt je lichaam een echte opfrisser en wordt je huid weer strak en glad.

lees meer…

 

Personal Coaching 290 188Personal Coaching en Mind Balance

Altijd al een Personal Coach willen hebben?

Bij ons is dat standaard en een van de belangrijkste succesfactoren voor blijvend afvallen.

lees meer…

Over Ladyline

Ladyline werd in 1983 opgericht. Ons concept is in de loop der jaren steeds doorontwikkeld. Uniek bij Ladyline is het intelligente klantvolgsysteem dat ons in staat stelt jouw voortgang te bewaken en optimaliseren. In onze eigen Ladyline app kun je bijhouden wat je eet en hoeveel je beweegt, maar je kunt ook in contact komen met je coach. Wat nooit is veranderd, is de basis van het concept en de doelstellingen. In een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen, waarin de Ladyline methode vergeleken werd met andere afvalmethodes, bleek Ladyline de beste methode te zijn, met blijvend resultaat.

Ladyline heeft 10 vestigingen: in Apeldoorn, Deventer, Ede, Heel, Hoensbroek, Landgraaf, Maastricht, Sittard, Valkenswaard en Veldhoven.

 

Kom kennismaken bij een Ladyline vestiging in jouw regio

Spreekt de Ladyline methode jou aan? Kom dan eens kennismaken. Voor iedereen wordt een programma op maat gemaakt. Zeker weten dat je na je intakegesprek direct zin hebt om aan de slag te gaan!

Klik hier voor het maken van een afspraak