Plaatselijk afvallen - Afvallen met Ladyline - Plan een gratis intake!

onstpannen homepage

Wil je ook plaatselijk afvallen op benen, heupen, billen of buik? Er is veel te doen over plaatselijk afvallen. Sommige mensen zeggen dat het wel kan, anderen beweren van niet. Bij Ladyline weten we dat het wél kan, we zien het immers dagelijks met eigen ogen!

Je bent misschien tevreden met je benen, maar niet met je buik. Dus als je afvalt, wil je dat die kilo’s bij je buik verdwijnen. Met behulp van ons innovatieve klantvolgsysteem maken wij een schema met oefeningen dat precies op jouw wensen is afgestemd. In slechts 2 x 20 minuten per week zorgen wij dat je precies op díe plekken afvalt die je graag wilt. Bewegen in een verwarmde cabine is veel effectiever dan gewoon sporten, ook als het gaat om plaatselijk afvallen. Als je dit combineert met een goed Voedingsadvies zonder shakes en kunstmatige ingrediënten, voel je je weer slank en fit. Cryolipolyse, Compressietherapie en Bodywraps maken het plaatje compleet. Deze behandelingen zijn niet alleen heerlijk ontspannend, maar zorgen er ook voor dat hinderlijke vetrolletjes verdwijnen en je lijf weer strak en gezond aanvoelt.


‘Als ik gewicht verloor, zag je dat als eerste aan mijn billen. Maar dat wilde ik helemaal niet! Het moest juist van mijn buik af gaan. In de verwarmde cabine bij Ladyline deed ik elke week specifieke oefeningen en mijn buik werd al snel strakker. Cryolipolyse heeft uiteindelijk het laatste vetrolletje doen verdwijnen. Ik ben nu heel gelukkig met mijn lichaam.’


Plan een vrijblijvende intake en wij gaan je helpen met plaatselijk afvallen!

Wil je ook plaatselijk afvallen op benen, heupen, billen of buik? Maak een afspraak bij een van onze vestigingen. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend.