AARDAPPEL-PREISOEP MET GEROOKTE KIP - Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

AARDAPPEL-PREISOEP MET GEROOKTE KIP

Voor 4 personen | Bereidingstijd 15 - 30 minuten

Benodigdheden voor 4 personen

  • 2 el olie
  • 800 g prei, in ringen
  • 4 tl kerriepoeder
  • 600 g aardappelen, geschild en in blokjes
  • 200 ml halfvolle melk
  • 300 g gerookte kipfilet, in smalle reepjes

 Bereiden

Stap 1

Verwarm de olie in een soeppan en bak hierin de prei met de kerrie 5 min. zacht.

Stap 2

Schep een flinke lepel preiringen uit de pan en houd achter voor garnering.

Stap 3

Voeg de aardappelblokjes toe met de bouillon en breng dit aan de kook. Laat de aardappelen en de prei in 10 min. gaarkoken.

Stap 4

Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine.

Stap 5

Verdun de soep met wat melk en roer er de kip en de achtergehouden preiringen door. Maak de soep op smaak met wat peper.

Voedingswaarde p.p.:

Recept: 330 kcal, 19 g Eiwit, 35 g Koolhydraten, 11 g Vet, 2 g Verzadigd Vet, 7 g Vezels

Kom langs bij Ladyline!

Kom langs bij Ladyline!

Kom kennismaken bij een van onze vestigingen en krijg persoonlijk advies. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. We meten je lichaam en omvang en bespreken jouw persoonlijke doelstellingen. Natuurlijk laten we je ook de vestiging zien en vertellen we meer over de verschillende behandelingen. Zeker weten dat jij na de kennismaking het vertrouwen hebt dat het je gaat lukken!

Lees klantverhalen

Lees klantverhalen

"Wat fijn dat er een persoonlijk plan wordt gemaakt", "Ik had niet durven dromen dat ik zo snel zou afvallen" en "Die jurkjes passen weer". Zomaar een greep uit reacties die wij dagelijks mogen ontvangen van onze tevreden cliënten. Wie kunnen er nou beter vertellen over Ladyline dan zij, vrouwen zoals jij? Lees daarom de klantverhalen en zet daarna zelf ook de stap.

Kies een vestiging

Kies een vestiging

Met vestigingen in heel Nederland is er zeker een bij jou in de buurt. De specialisten van Ladyline zijn mensen met vakkennis, maar bovenal hebben zij een groot inlevingsvermogen en ze snappen precies hoe ze jou kunnen helpen. Er is veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Dat merk je direct al bij binnenkomst. Iedereen is van harte welkom en wij gaan voor het maximale resultaat!