KALFSLAPJE MET LIMOENSAUS - Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

KALFSLAPJE MET LIMOENSAUS

Voor 4 personen | Bereidingstijd 0 - 15 minuten

Benodigdheden voor 4 personen

  • 2 limoenen
  • 4 dunne kalfslapjes
  • 2 el vloeibare margarine
  • 4 el bloem
  • 200 ml groente bouillon
  • 200 ml halfvolle melk
  • 2 tl mosterd

 Bereiden

Stap 1

Boen de limoenen goed schoon en rasp wat van de schil af. Snijd een stukje van de schil en snijd dat in fijne reepjes. Pers de limoenen uit.

Stap 2

Bestrooi de kalfslapjes met peper. Bak het vlees in de hete margarine aan beide zijden bruin. Neem het vlees uit de pan en houd het warm.

Stap 3

Voeg de geraspte limoenschil en het limoensap toe aan de pan en roer het aanbaksel los. Roer de bloem met de bouillon tot een glad papje en giet dit in de pan. Laat het sausje op laag vuur al roerend binden. Verdun de saus met de melk en maak de saus op smaak met een beetje mosterd.

Stap 4

Leg het vlees weer in de saus en strooi de reepjes limoenschil er over.

Stap 5

Lekker met snijbonen en penne en champignons. Hiervoor heb je nodig: 800 g snijbonen, 240 g volkoren penne (onbereid), 300 g champignons, 2 sjalotjes en 2 el olijfolie.

Voedingswaarde p.p.:

Recept: 190 kcal, 20 g Eiwit, 10 g Koolhydraten, 7 g Vet, 2 g Verzadigd Vet, 0 g Vezels
Menu: 510 kcal, 35 g Eiwit, 55 g Koolhydraten, 15 g Vet, 2 g Verzadigd Vet, 15 g Vezels

Kom langs bij Ladyline!

Kom langs bij Ladyline!

Kom kennismaken bij een van onze vestigingen en krijg persoonlijk advies. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. We meten je lichaam en omvang en bespreken jouw persoonlijke doelstellingen. Natuurlijk laten we je ook de vestiging zien en vertellen we meer over de verschillende behandelingen. Zeker weten dat jij na de kennismaking het vertrouwen hebt dat het je gaat lukken!

Lees klantverhalen

Lees klantverhalen

"Wat fijn dat er een persoonlijk plan wordt gemaakt", "Ik had niet durven dromen dat ik zo snel zou afvallen" en "Die jurkjes passen weer". Zomaar een greep uit reacties die wij dagelijks mogen ontvangen van onze tevreden cliënten. Wie kunnen er nou beter vertellen over Ladyline dan zij, vrouwen zoals jij? Lees daarom de klantverhalen en zet daarna zelf ook de stap.

Kies een vestiging

Kies een vestiging

Met vestigingen in heel Nederland is er zeker een bij jou in de buurt. De specialisten van Ladyline zijn mensen met vakkennis, maar bovenal hebben zij een groot inlevingsvermogen en ze snappen precies hoe ze jou kunnen helpen. Er is veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Dat merk je direct al bij binnenkomst. Iedereen is van harte welkom en wij gaan voor het maximale resultaat!