SANDWICH MET PAPRIKA EN KIP - Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

SANDWICH MET PAPRIKA EN KIP

Voor 4 personen | Bereidingstijd 0 - 15 minuten

Benodigdheden voor 4 personen

  • 6 gegrilde rode paprika’s (pot), 3 van de 6 in reepjes gesneden
  • 1 teen knoflook
  • 2 mespunten tijm
  • 400 g diepvries doperwtjes
  • kruidenazijn
  • 8 sneden volkorenbrood
  • 2 handjes rucolasla
  • 300 g gerookte kipfilet, in reepjes

 Bereiden

Stap 1

Pureer de helft van de paprika’s met een staafmixer. Pers de knoflook er boven uit. Maak de paprikapuree op smaak met wat tijm en peper.

Stap 2

Laat de doperwtjes in een bodempje water gaar worden. Meng er de reepjes paprika door en maak dit op smaak met een beetje azijn. Laat het doperwtenmengsel afkoelen.

Stap 3

Besmeer met 4 boterhammen dik met de paprikapuree en verdeel er de gewassen rucola over.

Stap 4

Leg er de reepjes kip op en dek af met de andere boterhammen.

Stap 5

Snijd de sandwiches schuin door en geef er de doperwtjessalade bij.

Voedingswaarde p.p.:

Recept: 480 kcal, 40 g Eiwit, 60 g Koolhydraten, 5 g Vet, 1 g Verzadigd Vet, 15 g Vezels

Kom langs bij Ladyline!

Kom langs bij Ladyline!

Kom kennismaken bij een van onze vestigingen en krijg persoonlijk advies. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. We meten je lichaam en omvang en bespreken jouw persoonlijke doelstellingen. Natuurlijk laten we je ook de vestiging zien en vertellen we meer over de verschillende behandelingen. Zeker weten dat jij na de kennismaking het vertrouwen hebt dat het je gaat lukken!

Lees klantverhalen

Lees klantverhalen

"Wat fijn dat er een persoonlijk plan wordt gemaakt", "Ik had niet durven dromen dat ik zo snel zou afvallen" en "Die jurkjes passen weer". Zomaar een greep uit reacties die wij dagelijks mogen ontvangen van onze tevreden cliënten. Wie kunnen er nou beter vertellen over Ladyline dan zij, vrouwen zoals jij? Lees daarom de klantverhalen en zet daarna zelf ook de stap.

Kies een vestiging

Kies een vestiging

Met vestigingen in heel Nederland is er zeker een bij jou in de buurt. De specialisten van Ladyline zijn mensen met vakkennis, maar bovenal hebben zij een groot inlevingsvermogen en ze snappen precies hoe ze jou kunnen helpen. Er is veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Dat merk je direct al bij binnenkomst. Iedereen is van harte welkom en wij gaan voor het maximale resultaat!