SCHORSENERENOVENSCHOTEL - Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

SCHORSENERENOVENSCHOTEL

Voor 4 personen | Bereidingstijd ± 30 minuten

Benodigdheden voor 4 personen

  • 800 g schorseneren
  • 600 g gare aardappelschijfjes
  • 50 g walnoten, grofgehakt
  • 4 eieren
  • 200 g magere kwark
  • tijm
  • 4 el geraspte belegen 30+ kaas

 Bereiden

Stap 1

Boen het zand van de schorseneren. Schil de schorseneren met een dunschiller. Snijd ze in stukken en leg ze direct in water met een scheutje azijn tegen het verkleuren. Kook de schorseneren in 15 min. gaar.

Stap 2

Warm de oven voor op 180°C.

Stap 3

Doe de aardappelschijfjes in een ovenvaste schaal en verdeel er de gekookte schorseneren over. Strooi de walnoten over de schorseneren.

Stap 4

Klop de eieren los en klop ze door de kwark. Voeg wat tijm en peper toe. Verdeel dit over de schorseneren. Strooi er de geraspte kaas over.

Stap 5

Laat het gerecht in de hete oven in ca. 30 min. heet worden.

Voedingswaarde p.p.:

Recept: 515 kcal, 23 g Eiwit, 61 g Koolhydraten, 18 g Vet, 5 g Verzadigd Vet, 7 g Vezels

Kom langs bij Ladyline!

Kom langs bij Ladyline!

Kom kennismaken bij een van onze vestigingen en krijg persoonlijk advies. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. We meten je lichaam en omvang en bespreken jouw persoonlijke doelstellingen. Natuurlijk laten we je ook de vestiging zien en vertellen we meer over de verschillende behandelingen. Zeker weten dat jij na de kennismaking het vertrouwen hebt dat het je gaat lukken!

Lees klantverhalen

Lees klantverhalen

"Wat fijn dat er een persoonlijk plan wordt gemaakt", "Ik had niet durven dromen dat ik zo snel zou afvallen" en "Die jurkjes passen weer". Zomaar een greep uit reacties die wij dagelijks mogen ontvangen van onze tevreden cliënten. Wie kunnen er nou beter vertellen over Ladyline dan zij, vrouwen zoals jij? Lees daarom de klantverhalen en zet daarna zelf ook de stap.

Kies een vestiging

Kies een vestiging

Met vestigingen in heel Nederland is er zeker een bij jou in de buurt. De specialisten van Ladyline zijn mensen met vakkennis, maar bovenal hebben zij een groot inlevingsvermogen en ze snappen precies hoe ze jou kunnen helpen. Er is veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Dat merk je direct al bij binnenkomst. Iedereen is van harte welkom en wij gaan voor het maximale resultaat!