SPINAZIESALADE MET CROUTONS - Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

SPINAZIESALADE MET CROUTONS

Voor 4 personen | Bereidingstijd 15 - 30 minuten

Benodigdheden voor 4 personen

  • 2 eieren
  • 6 el sinaasappelsap
  • 2 tl mosterd
  • 2 el olie
  • 1 teen knoflook
  • 2 sneden volkorenbrood
  • 400 g spinazie
  • 2 blikjes doperwtjes, uitgelekt
  • 2 bosuitjes, in smalle ringen

 Bereiden

Stap 1

Kook de eieren in 10 min. hard en laat het afkoelen.

Stap 2

Halveer de eieren en neem de dooiers er uit. Hak het eiwit fijn en wrijf de dooiers door een zeef. Maak van de eierdooiers met het sinaasappelsap, de mosterd, de olie en wat peper een sausje.

Stap 3

Verwijder van het knoflook het vliesje en wrijf hiermee het brood in. Snijd het brood in blokjes. Bak de broodblokjes in een droge koekenpan met een antiaanbaklaag bruin.

Stap 4

Doe de spinazie en de doperwtjes in een slaschaal en schenk het sausje er over. Strooi de uienringetjes, het gehakte eiwit en de croutons over de spinazie.

Stap 5

Lekker met een stukje varkensfricandeau en aardappelpuree. Hiervoor heb je nodig: 400 g varkensfricandeau, 2 el vloeibare margarine, 600 g aardappelen en 90 ml magere melk.

Voedingswaarde p.p.:

Recept: 180 kcal, 9 g Eiwit, 15 g Koolhydraten, 8 g Vet, 2 g Verzadigd Vet, 5 g Vezels
Menu: 468 kcal, 36 g Eiwit, 42 g Koolhydraten, 16 g Vet, 4 g Verzadigd Vet, 7 g Vezels

Kom langs bij Ladyline!

Kom langs bij Ladyline!

Kom kennismaken bij een van onze vestigingen en krijg persoonlijk advies. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. We meten je lichaam en omvang en bespreken jouw persoonlijke doelstellingen. Natuurlijk laten we je ook de vestiging zien en vertellen we meer over de verschillende behandelingen. Zeker weten dat jij na de kennismaking het vertrouwen hebt dat het je gaat lukken!

Lees klantverhalen

Lees klantverhalen

"Wat fijn dat er een persoonlijk plan wordt gemaakt", "Ik had niet durven dromen dat ik zo snel zou afvallen" en "Die jurkjes passen weer". Zomaar een greep uit reacties die wij dagelijks mogen ontvangen van onze tevreden cliënten. Wie kunnen er nou beter vertellen over Ladyline dan zij, vrouwen zoals jij? Lees daarom de klantverhalen en zet daarna zelf ook de stap.

Kies een vestiging

Kies een vestiging

Met vestigingen in heel Nederland is er zeker een bij jou in de buurt. De specialisten van Ladyline zijn mensen met vakkennis, maar bovenal hebben zij een groot inlevingsvermogen en ze snappen precies hoe ze jou kunnen helpen. Er is veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Dat merk je direct al bij binnenkomst. Iedereen is van harte welkom en wij gaan voor het maximale resultaat!