TORTILLA MET BOSUITJES - Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

TORTILLA MET BOSUITJES

Voor 4 personen | Bereidingstijd 15 - 30 minuten

Benodigdheden voor 4 personen

  • 2 uien, in halve ringen
  • 2 tenen knoflook, klein gesneden
  • 4 el olie
  • 600 g aardappelen, geschild en in ½ dunne plakken
  • 8 eieren
  • 4 bosuitjes, in ringen
  • 12 zwarte olijven, in plakjes

 Bereiden

Stap 1

Bak de uienringen en de knoflook in 1 el olie in 5 min. zacht, maar niet bruin.

Stap 2

Neem de uienringen uit de pan.

Stap 3

Voeg de rest van de olie toe en leg de plakken aardappel naast elkaar in de pan. Laat de aardappelen op laag vuur gaar worden, maar niet bruin kleuren.

Stap 4

Klop de eieren los en voeg royaal peper, de uienringen, de ringen bosui en de plakjes olijf toe. Schenk dit mengsel over de aardappelen. Laat het ei op laag vuur stollen. Keer de tortilla met behulp van een groot deksel en laat hem licht kleuren.

Stap 5

Lekker met maïs en paprika. Hiervoor heb je nodig: 400 g maïs en 4 rode paprika’s.

Voedingswaarde p.p.:

Recept: 376 kcal, 14 g Eiwit, 30 g Koolhydraten, 20 g Vet, 5 g Verzadigd Vet, 4 g Vezels
Menu: 470 kcal, 19 g Eiwit, 45 g Koolhydraten, 25 g Vet, 5 g Verzadigd Vet, 8 g Vezels

Kom langs bij Ladyline!

Kom langs bij Ladyline!

Kom kennismaken bij een van onze vestigingen en krijg persoonlijk advies. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. We meten je lichaam en omvang en bespreken jouw persoonlijke doelstellingen. Natuurlijk laten we je ook de vestiging zien en vertellen we meer over de verschillende behandelingen. Zeker weten dat jij na de kennismaking het vertrouwen hebt dat het je gaat lukken!

Lees klantverhalen

Lees klantverhalen

"Wat fijn dat er een persoonlijk plan wordt gemaakt", "Ik had niet durven dromen dat ik zo snel zou afvallen" en "Die jurkjes passen weer". Zomaar een greep uit reacties die wij dagelijks mogen ontvangen van onze tevreden cliënten. Wie kunnen er nou beter vertellen over Ladyline dan zij, vrouwen zoals jij? Lees daarom de klantverhalen en zet daarna zelf ook de stap.

Kies een vestiging

Kies een vestiging

Met vestigingen in heel Nederland is er zeker een bij jou in de buurt. De specialisten van Ladyline zijn mensen met vakkennis, maar bovenal hebben zij een groot inlevingsvermogen en ze snappen precies hoe ze jou kunnen helpen. Er is veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Dat merk je direct al bij binnenkomst. Iedereen is van harte welkom en wij gaan voor het maximale resultaat!