WORTELSALADE - Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

WORTELSALADE

Voor 4 personen | Bereidingstijd ± 30 minuten

Benodigdheden voor 4 personen

  • 4 el rozijnen
  • 100 ml appelsap
  • 2 el citroensap
  • 2 tl mosterd
  • 800 g wortels, grof geraspt
  • 2 kleine appels, grof geraspt

 Bereiden

Stap 1

Was de rozijnen en week ze ½ uur in het appelsap met citroensap.

Stap 2

Giet de rozijnen in een zeef en vang het vocht op.

Stap 3

Maak van het vocht met de mosterd een dressing.

Stap 4

Meng alles door elkaar.

Stap 5

Lekker met wijting (bereid in de magnetron) en gebakken aardappelen. Hiervoor heb je nodig: 400 g wijting, 600 g aardappelen (voorgekookt) en 2 el olie.

Voedingswaarde p.p.:

Recept: 150 kcal, 2 g Eiwit, 30 g Koolhydraten, 1 g Vet, 0 g Verzadigd Vet, 7 g Vezels
Menu: 440 kcal, 30 g Eiwit, 60 g Koolhydraten, 6 g Vet, 2 g Verzadigd Vet, 9 g Vezels

Kom langs bij Ladyline!

Kom langs bij Ladyline!

Kom kennismaken bij een van onze vestigingen en krijg persoonlijk advies. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. We meten je lichaam en omvang en bespreken jouw persoonlijke doelstellingen. Natuurlijk laten we je ook de vestiging zien en vertellen we meer over de verschillende behandelingen. Zeker weten dat jij na de kennismaking het vertrouwen hebt dat het je gaat lukken!

Lees klantverhalen

Lees klantverhalen

"Wat fijn dat er een persoonlijk plan wordt gemaakt", "Ik had niet durven dromen dat ik zo snel zou afvallen" en "Die jurkjes passen weer". Zomaar een greep uit reacties die wij dagelijks mogen ontvangen van onze tevreden cliënten. Wie kunnen er nou beter vertellen over Ladyline dan zij, vrouwen zoals jij? Lees daarom de klantverhalen en zet daarna zelf ook de stap.

Kies een vestiging

Kies een vestiging

Met vestigingen in heel Nederland is er zeker een bij jou in de buurt. De specialisten van Ladyline zijn mensen met vakkennis, maar bovenal hebben zij een groot inlevingsvermogen en ze snappen precies hoe ze jou kunnen helpen. Er is veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Dat merk je direct al bij binnenkomst. Iedereen is van harte welkom en wij gaan voor het maximale resultaat!