Ladyline Shaping Box voor thuis

Bestel nu zonder verzendkosten

Eindelijk is er een thuisproduct dat écht werkt! Je kunt nu thuis jouw benen de ondersteuning geven die jij wenst. De Ladyline Shaping Box voor thuis bevat één Arosha pressopant en een tube Drain Gel.

De Pressopant is een comfortabele legging die helpt om het lichaams-silhouet te verbeteren. De legging van Arosha is een noviteit die mode en technologie combineert door het gebruik van het speciale Dermofibra® garen: het vermindert omvang op de taille, heupen en dijen.

Drain gel is een speciale gel geformuleerd met specifieke actieve ingrediënten met vochtafdrijvende en verstevigende eigenschappen. Deze helpen de microcirculatie van de huid te verbeteren en de afvoer van het overtollig vocht te bevorderen. De gel werkt tevens verstevigend en hydraterend. Dankzij het verfrissende effect geeft het een waarneembaar gevoel van welzijn. Geschikt voor (ondersteuning bij) de behandeling van  cellulite en vermindering van zwelling van de benen.

Voordelen van de Ladyline Shaping Box voor thuis:

  • stimuleert de microcirculatie,
  • werkt als een kompres,
  • vergemakkelijkt de drainage van overtollige vocht,
  • verbetert de huidteint,
  • vermindert cellulite,
  • geeft een liftend effect.

Het is daarmee een ideale manier om thuis jouw benen een oppepper te geven.

Bestel nu de Ladyline Shaping Box voor thuis, voor € 98,- per stuk, inclusief verzendkosten.

Na ontvangst van jouw bestelling, krijg je een betaalverzoek via e-mail. Wanneer we de betaling ontvangen hebben, wordt de Ladyline Shaping Box voor thuis verstuurd. We leveren normaliter binnen 48 uur.

Heb je nog vragen? Bel dan naar 088-8122300 of mail ons.