Simpelweg jezelf zijn begint bij Ladyline

Jezelf zijn betekent ook (weer) blij zijn met je figuur en gewicht

Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of graag een stralende huid wilt. Bij Ladyline gaan we voor een doeltreffende aanpak, gericht op een blijvend resultaat, waarmee jij blij bent en lekker in je vel zit. Met de overtuiging dat je gezondheid en vitaliteit je in staat stellen vol energie door het leven te kunnen.

Hoe fijn is het, als je blij bent met wat je ziet, wanneer je in de spiegel kijkt? Je wilt weer gelukkig zijn met wie je bent. Simpelweg jezelf! 

Door de persoonlijke aanpak en onze intensieve begeleiding, gecombineerd met ons innovatieve volgsysteem en de Ladyline voedingsapp gaan we samen jouw persoonlijke doelstellingen realiseren. 

Bij Ladyline hebben we alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook!  Want, als jij straalt, ben je simpelweg jezelf!


Benieuwd wat vrouwen zoals jij over Ladyline vertellen?

Marielle: “Mijn benen zijn gladder en ook slanker”  

“Ik had vaak een rusteloos gevoel in mijn benen, maar dankzij de compressietherapie en bodywraps is dat grotendeels over. En mijn benen zien er ook nog eens veel mooier uit. Ze zijn gladder en ook in omvang slanker. Ik ben weer trots op mijn benen!”

Janine: “Mijn jurkjes passen gelukkig weer!”  

“Mijn conditie was heel slecht. Dat merkte ik als ik met de hond ging wandelen. Maar ik vond het moeilijk om naar de sportschool te gaan. Totdat het bijna vakantie was en ik mijn zomerkleding weer ging passen. Drama! Op aanraden van een vriendin ben ik toen bij Ladyline gestart. In het begin ging het niet zo soepel, maar de dames hebben mij erdoorheen gesleept. Nu ben ik aardig wat kilootjes kwijt en ik ben vooral ook veel strakker. Die jurkjes passen weer en wandelen met de hond gaat prima. Ik blijf het nu ook onderhouden!”

Diana: “Ik voel me een ander mens!”

“Al een hele poos worstelde ik met mijn gezondheid. Niets ernstigs, maar telkens weer een verkoudheid. En dan weer mijn rug. Steeds iets. Dat moest veranderen. Ik wilde fitter worden. Maar naar de sportschool gaan, dat past niet bij mij. Daarom ging ik naar Ladyline. Ik ben erg blij dat ik de stap uiteindelijk gezet heb. Eindelijk heb ik weer energie en conditie. Van mijn rug heb ik nog amper last. En wanneer ik nog eens verkouden was, kan ik mij al niet meer heugen. Ik voel me een ander mens!”


Wil jij ook simpelweg jezelf zijn met:

» slankere benen, buik of billen?

» vermindering van cellulite?

» meer energie?

» meer zelfvertrouwen?

» een kledingmaat (of meer) minder?

Dan past Ladyline bij jou!

Wanneer je op zoek bent naar intensieve coaching en begeleiding op het gebied van beweging en voeding, ben je bij Ladyline aan het juiste adres. Samen met jou maken we een plan, dat uniek is, gericht op jouw persoonlijke doelstellingen. Dit kan bestaan uit bewegingstherapie, huidverbetering, voedingsadvies, cellulite behandelingen en behandelingen voor specifieke zones. Hoe dit plan exact uitziet, bepalen we samen tijdens een advies op maat gesprek.

Ja, ik wil graag advies op maat