Snel afvallen - Afvallen met Ladyline - Plan een vrijblijvende intake!

ladyline gezondHerken je dit? Er staat een vakantie gepland of misschien ga je wel binnenkort trouwen. Er is in ieder geval weinig tijd om af te vallen. Geen paniek! Bij Ladyline weten we precies hoe je in korte tijd snel kan afvallen en veel kilo’s kunt kwijtraken.

Je hebt geen tijd om uren in de sportschool te staan. Dat is gelukkig ook niet nodig. In slechts 2 x 20 minuten per week helpen wij jou snel naar een kleinere kledingmaat. Bovendien is Bewegen in een verwarmde cabine veel effectiever dan gewoon sporten. Met behulp van ons innovatieve klantvolgsysteem maken wij een schema met oefeningen dat precies op jouw wensen is afgestemd.

Als je dit combineert met een goed Voedingsadvies zonder shakes en kunstmatige ingrediënten, kun je binnen de kortste keren weer in dat ene jurkje. Cryolipolyse, Compressietherapie en Bodywraps maken het plaatje compleet. Deze behandelingen zijn niet alleen heerlijk ontspannend, maar zorgen er ook voor dat hinderlijke vetrolletjes verdwijnen en je lijf weer strak en gezond aanvoelt.


‘Een half jaar voordat ik ging trouwen, móest ik nog 17 kilo afvallen. Anders zou mijn trouwjurk niet passen. De dames van Ladyline hebben me heel goed geholpen. Gezond en lekker eten en twee keer in de week bewegingstherapie. Veel meer was er eigenlijk niet nodig!’


Plan een vrijblijvende intake en wij gaan je helpen met snel afvallen!

Wil je ook snel afvallen? Heb je weinig tijd, maar wil je wel nú kilo’s kwijtraken? Maak een afspraak bij een van onze vestigingen. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend.