Ladyline ThuisCoach | Advies op Maat Gesprek
ladyline thuiscoach advies op maat

Ladyline ThuisCoach Programma

Nu de lockdown is verlengd, blijft Ladyline ThuisCoach dé manier waarmee wij met persoonlijke begeleiding op afstand, toch dichtbij jou blijven. Samen zorgen we ervoor dat jij de regie houdt over jouw figuur en gewicht, ondanks alle belemmeringen die we met z’n allen nu ervaren.

Lees je dit en denk je “𝗜𝗸 𝘄𝗶𝗹 𝗺𝗶𝗷 𝗻𝘂 𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗹𝗲𝗸𝗸𝗲𝗿 𝗶𝗻 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝘃𝗲𝗹 𝗴𝗮𝗮𝗻 𝘃𝗼𝗲𝗹𝗲𝗻”, zet dan nu de stap en plan een GRATIS advies op maat gesprek, waarin we samen bekijken wat voor jou de beste manier van begeleiden is.

Jouw persoonlijke Leefstijl Interventie Plan voor gezondheid en vitaliteit

Het Ladyline ThuisCoach Programma is gericht op het verbeteren van de facetten die belangrijk zijn voor een gezond en vitaal leven, tijdens deze moeilijke lockdown periode. Inbegrepen in het programma:

 • Voedingsbegeleiding op maat
 • Coachingsgesprekken
 • Telefonische consulten
 • Beweegplan dat bij jou past
 • Leuke workouts voor thuis, in de Ladyline App
 • Hulp en ondersteuning van ervaren coaches
 • Gratis Ladyline App met innovatief Voedingsdagboek
 • Volledig uitgewerkt 14 Dagen Back to Basic Maaltijdplan t.w.v. € 39,-

Met Ladyline ThuisCoach maak je 5 weken online kennis. Je proeft alvast aan onze werkwijze en houdt door beweging en gezonde voeding de regie op jouw gewicht en figuur.


Juist in deze tijden zijn wij jouw persoonlijke coach!

Door de maatregelen rondom het Corona virus ben je minder vrij in waar je kunt gaan en staan. Wanneer jij graag weer energiek, slank en fit door het leven wilt gaan, sta je nu voor een uitdaging. Een totaalaanpak van bewegen, leefwijze, voedingspatroon is dé oplossing. Met ervaren en deskundige coaches die jou begeleiden, op afstand. Juist nu. Ook dat is Ladyline!

Dit zijn mogelijke resultaten die je mag verwachten:

 • je voelt je fitter
 • je hebt meer energie
 • je ervaart een toegenomen vitaliteit
 • jouw weerstand is verbeterd
 • je hebt een gezond gewicht
 • je hebt meer regelmaat
 • je slaapt beter
 • je beweegt meer
 • je gewicht neemt af

 

Wat anderen zo fijn vinden aan Ladyline

Doriënne: “Ik zit vol energie en voel mij fitter en gezonder dan ooit!”  

“Al genietend van het Bourgondisch leven trok ik een aantal maanden geleden de conclusie dat ik in 10 jaar tijd toch stiekem 10 kilo was aangekomen. Tijd om dat patroon te doorbreken! Ik hecht nogal waarde aan mijn Bourgondisch leventje, ben niet van de pillen en voedingssupplementen. En uren in de sportschool doorbrengen is niet zo mijn ding. Al snel kwam ik terecht bij Ladyline. De 10 kilo ben ik inmiddels kwijt en ik heb 2 maten kleiner in mijn kleren. Ik zit vol energie en voel mij fitter en gezonder dan ooit!”

 

Diana: “Ik voel me een ander mens!”

“Al een hele poos worstelde ik met mijn gezondheid. Niets ernstigs, maar telkens weer een verkoudheid. En dan weer mijn rug. Steeds iets. Dat moest veranderen. Ik wilde fitter worden. Maar naar de sportschool gaan, dat past niet bij mij. Daarom ging ik naar Ladyline. Ik ben erg blij dat ik de stap uiteindelijk gezet heb. Eindelijk heb ik weer energie en conditie. Van mijn rug heb ik nog amper last. En wanneer ik nog eens verkouden was, kan ik mij al niet meer heugen. Ik voel me een ander mens!”

Lijkt het je iets om met de hulp van ervaren Ladyline coaches te werken aan een verbetering van figuur, gewicht, gezondheid, vitaliteit en weerstand tijdens deze lockdown?


Boek nu een Gratis Telefonisch Advies op Maat Gesprek

Tijdens dit gratis intakegesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw wensen en doelen. Samen bekijken wat voor jou de beste manier van begeleiden is.

Na ontvangst van jouw aanvraag nemen we snel telefonisch contact met jou op voor het plannen van het intakegesprek.

Heb je nog vragen? Bel dan naar 088-8122300 of mail ons.


Over Ladyline

Ladyline werd in 1983 opgericht. Ons concept is in de loop der jaren steeds doorontwikkeld. Uniek bij Ladyline is het intelligente klantvolgsysteem dat ons in staat stelt jouw voortgang te bewaken en optimaliseren. In onze eigen Ladyline app kun je bijhouden wat je eet en hoeveel je beweegt, maar je kunt ook in contact komen met je coach. Wat nooit is veranderd, is de basis van het concept en de doelstellingen. In een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen, waarin de Ladyline methode vergeleken werd met andere afvalmethodes, bleek Ladyline de beste methode te zijn, met blijvend resultaat.

Ladyline heeft 9 vestigingen: in Apeldoorn, Deventer, Ede,  Hoensbroek, Landgraaf, Maastricht, Sittard, Valkenswaard en Veldhoven.