Cryolipolyse behandeling - Vet bevriezen

Cryolipolyse LadylineCryo behandeling ladyline

Heb jij last van hinderlijke rolletjes? Je hoeft daarvoor echt niet naar een plastisch chirurg. Onze Cryolipolyse behandeling is dé oplossing voor het definitief verwijderen van die rolletjes en plaatselijk afvallen door middel van vet bevriezen.

De Cryolipolyse behandeling zorgt ervoor dat de vetlaagjes onder je huid worden afgekoeld tot ongeveer 4 graden boven nul, het zogenaamde bevriezen van vet. Die vetlaagjes zijn niet bestand tegen die lage temperatuur en breken zichzelf af. De behandeling is ontspannend, veilig en geheel pijnloos. Er worden ‘koelpads’ op je zogenaamde ‘probleemzones’ gelegd. Daar voel je niets van. Na zo’n behandeling kun je gewoon verder met je dagelijkse activiteiten. Het afbreken van de vetlaagjes loopt door tot 3 maanden na de behandeling, zodat het uiteindelijke resultaat ook dan pas goed zichtbaar is.

Vet bevriezen met Cryolipolyse is mogelijk op:

* Buik
* Lovehandles
* Benen
* Heupen
* Billen
* Binnenkant knieën
* Bovenarmen
* zadeltassen
* zwembandjes.

Voordelen van de Cryolipolyse behandeling:

* Vet definitief weg, precies op die plek waar jij dat wenst
* De behandeling is volledig pijnloos
* Geen operatie, zonder ingreep plaatselijk slanker
* Veilig: geen bijwerkingen
* Geen hersteltijd, dus je kunt direct weer aan het werk
* Veilig en effectief
* Ook ideaal voor vrouwen die plaatselijk willen afvallen na hun zwangerschap
* Geschikt voor Vrouwen én Mannen


‘Meestal val ik tijdens de Cryolipolyse behandeling in slaap. Of ik probeer wat te lezen. Het is echt heel relaxed. Zo fijn om eindelijk verlost te zijn van die zwembandjes. Zonder pijn en enorm ontspannend’


Plan een vrijblijvende intake!

Ben je benieuwd of een cryolipolyse behandeling ook voor jou kan werken? Kom kennismaken bij een van onze vestigingen. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend.