Stralend en slank de zomer door met de Ladyline Zomerkuur - Afvallen en afslanken voor de zomeer

klaar voor de zomer

Weer blij met je figuur en gewicht – zomerklaar worden!

Je wilt weer gelukkig zijn met wie je bent en klaar worden voor de zomer! Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Je wilt blijvend kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling. Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten.


De Ladyline zomerklaar kuur zorgt voor

Slankere benen, buik of billen – vermindering van cellulite – meer energie – meer zelfvertrouwen – een kledingmaat minder


Gedurende 10 weken krijg je:

✔ 2 keer per week bewegingstherapie in warmtecabine

✔ 2x per week huidverbeterende ozon-zuurstoftherapie

✔ 4 Compressietherapie behandelingen voor jouw benen

✔ 9 Cellulite behandelingen met unieke bodywraps/pakkingen

✔ 2 Cryolipolyse behandelingen voor plaatselijke vetverwijdering

✔ Coachingsgesprekken

✔ Stofwisselingsmeting en bewegingsmeting

✔ 10 weken voedingsplan op maat inclusief gebruik van de Ladyline App

Natasja en Marita vertellen over hun ervaring met Ladyline

Natasja: “Ik ben vorig jaar april begonnen bij Ladyline. Een hele nieuwe stap in mijn leven. Je krijgt de optimale goede mentale begeleiding, stimulans, balans en drive! Ik ben inmiddels 20 kilo kwijt en een flink aantal centimeters in omvang afgenomen. De balans is in alle opzichten helemaal terug. Ik ben trots op mijzelf en blij met de dames die mij bij Ladyline elke week weer begeleiden.”

Marita: “Enkele jaren geleden vond ik het niet meer fijn om foto’s van mijzelf te zien, voelde me niet meer fijn in mijn vel en daarnaast was mijn conditie slecht. Hier wilde ik iets aan doen. Ik nam contact op met Ladyline en maakte een afspraak voor een oriëntatiegesprek. Dit beviel zo goed dat ik me meteen heb aangemeld om van start te gaan met mijn persoonlijke behandelplan. Dit alles heeft er nu toe geleid, dat ik een veel betere conditie heb, een aantal kilo’s lichter ben en centimeters in omvang kwijt ben. Ik kan nu wel naar foto’s van mijzelf kijken en wat vooral fijn is, dat ik me weer lekker in mijn vel voel.

In slechts 10 weken weer mooie, gladde benen, een slanke taille, platte buik en strakke billen.

Ja, dat wil ik ook! En wil vrijblijvend advies over de 10 weken kuur.