Stralend en slank de zomer door met de Ladyline Zomerkuur
Ladyline Zomerkuur

Krijg bij boeking meer dan € 500 voordeel én een gratis Zomerpakket

De Ladyline Zomerkuur is ideaal voor:

» slankere benen, buik of billen

» vermindering van cellulite

» meer energie

» meer zelfvertrouwen

» een kledingmaat minder

Gedurende 10 weken krijg je:

  • Bewegingsadvies op maat
  • 2x per week huidverbeterende therapie
  • 8x Lichaamspakkingen voor mooie en slankere benen
  • 2x Cryolipolyse behandeling voor plaatselijke vetverwijdering
  • Gratis gebruik van de app, inclusief digitaal voedingsdagboek
  • Wekelijkse wegingen en metingen
  • Coaching door middel van voortgangsgesprekken  

Resultaten van vrouwen zoals jij

Marielle: “Mijn benen zijn gladder en ook slanker”  

“Ik had vaak een rusteloos gevoel in mijn benen, maar dankzij de compressietherapie en bodywraps is dat grotendeels over. En mijn benen zien er ook nog eens veel mooier uit. Ze zijn gladder en ook in omvang slanker. Ik ben weer trots op mijn benen!”

Janine: “Mijn jurkjes passen gelukkig weer!”  

“Mijn conditie was heel slecht. Dat merkte ik als ik met de hond ging wandelen. Maar ik vond het moeilijk om naar de sportschool te gaan. Totdat het bijna vakantie was en ik mijn zomerkleding weer ging passen. Drama! Op aanraden van een vriendin ben ik toen bij Ladyline gestart. In het begin ging het niet zo soepel, maar de dames hebben mij erdoorheen gesleept. Nu ben ik aardig wat kilootjes kwijt en ik ben vooral ook veel strakker. Die jurkjes passen weer en wandelen met de hond gaat prima. Ik blijf het nu ook onderhouden!”

Marion: “Mijn cellulite is drastisch verminderd!”  

“Heerlijk was het om iedere keer weer een half uurtje te gaan liggen en een heerlijke massage te ondergaan. En niet alleen de ontspanning is een dik pluspunt, ook mijn cellulite is drastisch verminderd. Waar ik me in de zomer nog erg stoorde aan al die putjes in de achterkant van mijn bovenbenen, ben ik er nu zo goed als vanaf. En doordat deze cellulite zo is verminderd is dat gepaard gegaan met het verliezen van centimeters. Ik ben bij mijn heupen maar liefst 6 cm afgenomen! Dit had ik dus echt niet verwacht alhoewel ik het wel al gemerkt had aan mijn kleding. Mijn eindconclusie is dat het dus echt werkt!”

Wendy: “Ik voel mij nu goed en zelfverzekerd  

“Ik voel mij nu goed, zelfverzekerd en kijk er elke keer naar uit om kleding te kunnen kopen omdat dit nu zoveel leuker is en ik me steeds weer verbaas over de maat waar ik in pas.”

Weer blij met je figuur en gewicht

Je wilt weer gelukkig zijn met wie je bent. Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Je wilt blijvend kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling. Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten. 

Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of graag een stralende huid wilt. Bij Ladyline gaan we voor een doeltreffende aanpak, gericht op een blijvend resultaat. Met ons innovatieve volgsysteem weten wij precies hoe je jouw doelstellingen kunt realiseren. Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer staan hierbij centraal. 

Bij Ladyline hebben we alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook!  

Ja, ik wil meer informatie

Afspraak Advies op Maat Ladyline Zomerkuur