Afvallen na zwangerschap met Ladyline

 

moeder met baby 180 180

Snel en effectief afvallen na zwangerschap.

Wij helpen jonge moeders weer aansterken en de overtollige zwangerschapskilo’s snel weer kwijtraken. Maar wacht niet te lang. Hoe eerder je begint met afvallen na zwangerschap hoe makkelijker het gaat.

 

Afvallen na zwangerschap lukt met Ladyline

Met onze Slimming arrangementen realiseren wij prachtige resultaten. Het omvat alles wat je nodig hebt om succesvol en blijvend af te vallen na je zwangerschap. Door individueel maatwerk zijn de Slimming arrangementen bij uitstek geschikt na een zwangerschap. Het arrangement kan, afhankelijk van het advies van onze coach, bestaan uit een combinatie van:

pannerolGezonde normale voeding.
Na een zwangerschap is extra aandacht voor gezonde voeding een ‘must’. Daarom kijken wij eerst naar jouw energiebehoefte door middel van een ademanalyse en activiteitenmeting en passen het voedingsadvies daar naadloos op aan. Gewone alledaagse voeding is alles wat je nodig hebt om snel aan te sterken en de zwangerschapskilo’s snel kwijt te raken.

 

Bewegingstherapie 90 90 sOefeningen in warmte.
Voeding en beweging horen onverbrekelijk bij afvallen na zwangerschap. Onze oefeningen worden liggend uitgevoerd in een verwarmde cabine waarbij rekening wordt gehouden met jouw conditie en fysieke mogelijkheden. Met onze Slimming arrangementen is 2x 20 minuten ‘sporten’ per week genoeg voor succesvol en blijvend afvallen.

 

Ozon zuurstoftherapie 90 90Huidverbetering.
De ozon-zuurstoftherapie is een behandeling die er voor zorg dat je huid weer gladder en strakker wordt. De doorbloeding verbeterd en je huid krijgt haar oorspronkelijke elasticiteit en roze teint weer terug. Je gaat hierdoor na je zwangerschap mooier en beter afvallen.

 

Personal CoachingPersonal Coaching.
Naast voeding en beweging is personal coaching een van de belangrijkste succesfactoren van onze Slimming arrangementen. Onze coaches zijn stuk voor stuk goed opgeleide, deskundige vakvrouwen die precies weten waar ze over praten. Zij zorgen er voor dat jij na je zwangerschap snel weer helemaal ‘in shape’ bent.

 

MindMind Balance.
Vast onderdeel in onze arrangementen is het onderdeel ‘Mind Balance’ of in gewoon Nederlands;Gedragsverandering. Wij leren jou de baas te blijven over jouw eetgewoontes zonder iets te laten. Alles mag, niets moet.

 

Cryo behandeling

Cryolipolyse 90 90Cryo behandeling is een perfect alternatief voor liposuctie maar dan zonder operatie en volkomen veilig. Niet bedoeld voor veel afvallen in gewicht maar wel voor het definitief kwijt raken van hinderlijke vetlaagjes. Door onderkoeling van de vetlaagjes direct onder de huid worden die afgebroken en via het lymfesysteem definitief afgevoerd. Cryo behandeling is uitstekend geschikt voor vrouwen na hun zwangerschap. Behandeling kan op benen, buik, billen, armen, heupen en knieën.

Compressietherapie & Bodywraps

Compressietherapie 90 90Compressietherapie is een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug met als resultaat een gladdere en strakkere huid. Het heeft een positief effect op cellulite en in combinatie met Bodywraps verbeteren de resultaten enorm. Je ligt in een soort ruimtepak met 24 luchtkamers waarin ritmisch lucht wordt ingeblazen en weer afgezogen. Een geweldig relaxerende behandeling en een aanrader na een zwangerschap.

 

Wil jij ook snel weer helemaal ‘in shape’ komen na je zwangerschap?

Vul dan nu het onderstaande formulier in of bel jouw Ladyline vestiging voor het reserveren van een vrijblijvend ‘Advies op Maat’.