Wil jij ook een platte buik, slanke benen en strakke billen krijgen. Kies voor Ladyline

Wil jij ook een platte buik, slanke benene en strakke billen

Onze verschillende arrangementen garanderen het beste resultaat.
Niet voor even maar voor altijd, bij Ladyline gaan we immers voor duurzaam en nooit voor kortstondige succesjes.

Vraag ons vrijblijvend advies welke stappen voor jou de beste oplossing zijn.

Stap 1 BodyCheck

meten is weten 2Bij de BodyCheck wordt jouw persoonlijke dagelijkse energieverbruik gemeten door middel van o.a. een ademanalyse, worden jouw gewicht, vet- en spiermassa in kaart gebracht en worden op 13 plaatsen de omvangsmaten van jouw lichaam exact gemeten en getoetst aan een norm-tabel. Uit de verzamelde gegevens berekenen wij jouw BMI, taille/heup ratio, vet- en spiermassa en geven wij inzicht in de lichaamsverhoudingen. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een ‘Advies op Maat’ voor jou op.

Stap 2 Bewegingsplan

Bewegingstherapie 150 133 sOnze bewegingsplannen zijn vooral gericht op die plaatsen waar omvangsvermindering gewenst is. Ze worden liggend uitgevoerd in een verwarmde cabine waarbij rekening wordt gehouden met jouw conditie en fysieke mogelijkheden. Met Top Slimming is 2x 20 minuten ‘sporten’ per week genoeg voor succesvol en blijvend afvallen.

Stap 3 Voedingsplan

voedingsplanHet is algemeen bekend dat slank blijven alleen kan als leef- en eetgewoonten in balans zijn. Daarom kijken wij eerst naar jouw energiebehoefte door middel van een ademanalyse en activiteitenmeting en passen het voedingsadvies daar naadloos op aan. Gewone alledaagse voeding is alles wat je nodig hebt voor blijvend afvallen zonder hongergevoel. Wij leren jou zelf de baas te blijven over jouw eetgewoontes maar zonder iets te laten. Alles mag, niets moet.

Stap 4 Huidverbetering

Huidverbetering
Onze ozon-zuurstoftherapie is een behandeling die er voor zorgt dat je huid weer gladder en strakker wordt. De doorbloeding verbeterd en je huid krijgt haar oorspronkelijke elasticiteit en roze teint weer terug. Je gaat hierdoor mooier en beter afvallen.

Stap 5 Coaching

CoachingNaast voeding en beweging is intensieve personal coaching een van de belangrijkste succesfactoren van onze arrangementen. Onze coaches zijn stuk voor stuk goed opgeleide, deskundige vakvrouwen die precies weten waar ze over praten. Zij werken samen met jou aan jouw Mooiste ik.

Behalve het 5-stappenplan voor afvallen en figuurcorrectie zijn er ook nog de Cryolipolyse- en Compressietherapie arrangementen om het resultaat helemaal perfect te maken.
Hoef je niet af te vallen maar wil je wel je figuur perfectioneren? Dan zijn deze arrangementen voor jou de ideale oplossing.

Cryolipolise behandeling

Cryo 150 133 pxDe Cryolipolise behandeling is een perfect alternatief voor liposuctie maar dan zonder operatie en volkomen veilig. Niet bedoeld voor veel afvallen in gewicht maar wel voor het definitief kwijt raken van hinderlijke vetlaagjes. Door onderkoeling van de vetlaagjes direct onder de huid worden die afgebroken en via het lymfesysteem definitief afgevoerd. Cryo behandeling is geschikt voor Vrouwen én Mannen. Behandeling kan op benen, buik, billen, armen, heupen en knieën.

Compressietherapie

Compressie 150 133 pxCompressietherapie is een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug met als resultaat een gladdere en strakkere huid. Het heeft een positief effect op cellulite en in combinatie met Cryolipolyse verbeteren de resultaten enorm. Je ligt in een soort ruimtepak met 24 luchtkamers waarin ritmisch lucht wordt ingeblazen en weer afgezogen. Een geweldig relaxerende behandeling en een absolute favoriet van onze klanten.

Wil jij écht werk maken van een platte buik, gladde benen en strakke billen?

Vul dan nu het onderstaande formulier in of bel jouw Ladyline vestiging voor het reserveren van een vrijblijvend ‘Advies op Maat’ en wij vertellen je precies welk arrangement voor jou het beste is.