Gezond en verantwoord afvallen, de juiste mix met Ladyline

gezond afvallen 160 220

Gezond en verantwoord afvallen is niet eenvoudig, al beweren sommigen anders. Om te komen tot een stabiel en blijvend gewichtsverlies is vooral kennis nodig van de processen die er in het lichaam plaatsvinden tijdens het afvallen en technieken om in te grijpen als het afnameproces niet volgens plan verloopt.

Personal Coaching

De Ladyline Coaches zijn stuk voor stuk professionals die precies weten hoe zij jou begeleiden naar het gewicht waarbij jij jezelf goed voelt. Dat doen we altijd in overzichtelijke stappen waarbij de doelen in overleg met jou kunnen worden bijgesteld, want als het afvallen eenmaal goed gaat dan wil je vaak nog wel iets verder gaan.

Afvallen is geen haastklus

Een veelgemaakte fout bij afvallen is dat men volgens het ‘grote stappen snel thuis’ principe te werk wil gaan. Afvallen is echter géén haastklus. Snel afvallen, betekent bijna altijd ook weer snel aankomen. Omdat elke vorm van afvallen, door natuurwetten bepaalt, altijd gepaard gaat met vermindering van energie-inname door voeding is snel afvallen ook bijna niet vol te houden.

Puur natuurlijke methode

Het Ladyline concept voor afvallen werkt op natuurlijke basis. Gewone dagelijkse voeding afgestemd op het individuele energieverbruik, een op de individuele conditie afgestemd bewegingsprogramma, een opfrisser voor de huid waardoor die weer glad en strak wordt en intensieve coaching met regelmatige voortgangscontrole en evaluatiegesprekken zijn de basis en de belangrijkste succesfactoren van het Ladyline programma.