Plaatselijke figuurcorrectie begint met Ladyline.

plaatselijk afvallen 180 180

Plaatselijke figuurcorrectie begint met Ladyline.

Je hoeft niet echt af te vallen in gewicht maar je wil wel je figuur plaatselijk corrigeren. Ook dan ben je bij Ladyline zeker aan het goede adres. Wij bieden diverse mogelijkheden om effectief de lichaamsverhoudingen te herstellen. En het mooie is, eenmaal weer helemaal ‘in shape’ ga je dat resultaat ook vasthouden en kom je niet meer aan. Tijdens het vrijblijvende ‘Advies op Maat’ gesprek met een van onze coaches adviseert zij jou, afhankelijk van jouw wensen, welk arrangement het beste bij jou past. Uitgangspunt daarbij is altijd het realiseren van het gewenste doel met resultaat voor de lange termijn.

 

 

Ladyline Slimming arrangementen

Met onze Slimming arrangementen helpen wij jou je lichaam weer helemaal in de juiste proporties te brengen. Met slechts twee keer per week 20 minuten doelgerichte oefeningen, gericht op die plaatsen waar jij wilt afvallen, realiseren wij de mooiste resultaten. Je gaat dáár afvallen waar jij dat wilt. Maar misschien is Cryo behandeling of Compressietherapie wel de beste oplossing voor jou. Vraag ons daarom vrijblijvend om advies.

Bewegingstherapie 90 90 sOefeningen in warmte.
Oefeningen gericht op die plaatsen waar jij je figuur wilt verbeteren is de basis voor succesvolle figuurcorrectie. Onze oefeningen worden liggend uitgevoerd in een verwarmde cabine waarbij rekening wordt gehouden met jouw conditie en fysieke mogelijkheden. 2x 20 Minuten ‘sporten’ per week is genoeg voor succesvol en blijvende figuurcorrectie.

 

Ozon zuurstoftherapie 90 90Huidverbetering.
Afhankelijk van de conditie van jouw huid kan het zijn dat je betere resultaten behaald met de ozon-zuurstoftherapie. Dit zorgt er voor dat je huid weer gladder en strakker wordt. De doorbloeding verbeterd en je huid krijgt haar oorspronkelijke elasticiteit en roze teint weer terug. Onze coach geeft je vrijblijvend advies.

 

Personal CoachingPersonal Coaching.
Personal coaching is een van de belangrijkste succesfactoren van onze slimming arrangementen. Onze coaches zijn stuk voor stuk goed opgeleide, deskundige vakvrouwen die precies weten waar ze over praten. Zij zorgen er voor dat jij je doelen gaat halen en niet voor even maar voor altijd.

 

Cryo behandeling

Cryolipolyse 90 90Cryo behandeling is een perfect alternatief voor liposuctie maar dan zonder operatie en volkomen veilig. Niet bedoeld voor veel afvallen in gewicht maar wel voor het definitief kwijt raken van hinderlijke vetlaagjes. Door onderkoeling van de vetlaagjes direct onder de huid worden die afgebroken en via het lymfesysteem definitief afgevoerd. Cryo behandeling is geschikt voor Vrouwen én Mannen. Behandeling kan op benen, buik, billen, armen, heupen en knieën.

 

Compressietherapie & Bodywraps

Compressietherapie 90 90Compressietherapie is een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug met als resultaat een gladdere en strakkere huid. Het heeft een positief effect op cellulite en in combinatie met bodywraps verbeteren de resultaten enorm. Je ligt in een soort ruimtepak met 24 luchtkamers waarin ritmisch lucht wordt ingeblazen en weer afgezogen. Een geweldig relaxerende behandeling en een absolute favoriet van onze klanten.

Wil jij écht werk maken van plaatselijke figuurcorrectie?

Vul dan nu het onderstaande formulier in of bel jouw Ladyline vestiging voor het reserveren van een vrijblijvend ‘Advies op Maat’.