Gezond afvallen, de juiste mix met Ladyline

2 voeten op weegschaal 160 220Je wil nu graag definitief afrekenen met die overtollige kilo’s. Niet alleen voor een mooi figuur maar ook om je gezondheidsrisico’s te verminderen. Dan zit je bij ons in ieder geval goed. Wij zijn niet voor niets bij een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen als beste getest. De conclusie bij dit onderzoek was zelfs dat alleen de Ladyline groep na 40 weken substantieel gewicht was kwijtgeraakt en dat ook bloeddrukken, vetpercentage en taille/heup ratio als beste uit het onderzoek kwamen.

Elke vrouw heeft haar persoonlijke doel met afvallen en dat hoeft lang niet altijd maatje 38 te zijn. Samen werken we met gebruik van onze zeer effectieve arrangementen in 2x 20 minuten per week naar jouw persoonlijke doel. We gaan daarbij altijd voor duurzaam resultaat voor de lange termijn en nooit voor tijdelijke succesjes.

Top Slimming arrangement:

Met ons Top Slimming arrangement realiseren wij de best mogelijke resultaten. Het omvat alles wat je nodig hebt om succesvol en blijvend af te vallen. Door individueel maatwerk is Top Slimming voor iedereen toepasbaar, ongeacht leeftijd of fysieke conditie. Het arrangement bestaat uit:

pannerolGezonde normale voeding
Het is algemeen bekend dat slank blijven alleen kan als leef- en eetgewoonten in balans zijn. Daarom kijken wij eerst naar jouw energiebehoefte door middel van een ademanalyse en activiteitenmeting en passen het voedingsadvies daar naadloos op aan. Gewone alledaagse voeding is alles wat je nodig hebt voor blijvend afvallen zonder hongergevoel.

 

Bewegingstherapie 90 90 sOefeningen in warmte
Voeding en beweging horen onverbrekelijk bij afvallen. Onze oefeningen worden liggend uitgevoerd in een verwarmde cabine waarbij rekening wordt gehouden met jouw conditie en fysieke mogelijkheden. Met Top Slimming is 2x 20 minuten ‘sporten’ per week genoeg voor succesvol en blijvend afvallen.

 

Ozon zuurstoftherapie 90 90Huidverbetering
De ozon-zuurstoftherapie is een behandeling die er voor zorg dat je huid weer gladder en strakker wordt. De doorbloeding verbeterd en je huid krijgt haar oorspronkelijke elasticiteit en roze teint weer terug. Je gaat hierdoor mooier en beter afvallen.

 

Personal CoachingCoaching
Naast voeding en beweging is personal coaching een van de belangrijkste succesfactoren van ons Top Slimming arrangement. Onze coaches zijn stuk voor stuk goed opgeleide, deskundige vakvrouwen die precies weten waar ze over praten. Zij zorgen er voor dat jij nog één keer in je leven gaat afvallen…,maar dan wel goed.

 

MindMind Balance
Vast onderdeel in onze arrangementen is het onderdeel ‘Mind Balance’ of in gewoon Nederlands;Gedragsverandering. Wij leren jou de baas te blijven over jouw eetgewoontes zonder iets te laten. Alles mag, niets moet.

slider-platte-buik

Wil jij serieus werk maken van slank worden én slank blijven?

Vul dan nu het onderstaande formulier in of bel jouw Ladyline vestiging voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend ‘Advies op Maat’.