Weinig afvallen, Ladyline de expert in afvallen

vrouw weegschaal 1 voet 160 220
Je hoeft niet zo heel veel af te vallen, maar toch zitten die paar kilootjes aardig in de weg. Onze arrangementen zijn er op gericht om je te helpen bij het bereiken van je ideale figuur. Je wil je lichaam weer terug brengen naar de gewenste proporties zodat die leuke kleding van toen weer past als gegoten. We gaan daarbij altijd voor duurzaam resultaat voor de lange termijn en nooit voor tijdelijke succesjes.

Top Slimming arrangement:

Met ons Top Slimming arrangement realiseren wij de best mogelijke resultaten. Het omvat alles wat je nodig hebt om succesvol en blijvend af te vallen. Door individueel maatwerk is Top Slimming voor iedereen toepasbaar, ongeacht leeftijd of fysieke conditie. Het arrangement bestaat uit:

pannerolGezonde normale voeding
Het is algemeen bekend dat slank blijven alleen kan als leef- en eetgewoonten in balans zijn. Daarom kijken wij eerst naar jouw energiebehoefte door middel van een ademanalyse en activiteitenmeting en passen het voedingsadvies daar naadloos op aan. Gewone alledaagse voeding is alles wat je nodig hebt voor blijvend afvallen zonder hongergevoel.

 

Bewegingstherapie 90 90 sOefeningen in warmte
Voeding en beweging horen onverbrekelijk bij afvallen. Onze oefeningen worden liggend uitgevoerd in een verwarmde cabine waarbij rekening wordt gehouden met jouw conditie en fysieke mogelijkheden. Met Top Slimming is 2x 20 minuten ‘sporten’ per week genoeg voor succesvol en blijvend afvallen.

 

Ozon zuurstoftherapie 90 90Huidverbetering
De ozon-zuurstoftherapie is een behandeling die er voor zorg dat je huid weer gladder en strakker wordt. De doorbloeding verbeterd en je huid krijgt haar oorspronkelijke elasticiteit en roze teint weer terug. Je gaat hierdoor mooier en beter afvallen.

 

Personal CoachingPersonal Coaching
Naast voeding en beweging is personal coaching een van de belangrijkste succesfactoren van ons Top Slimming arrangement. Onze coaches zijn stuk voor stuk goed opgeleide, deskundige vakvrouwen die precies weten waar ze over praten. Zij zorgen er voor dat jij nog één keer in je leven gaat afvallen…,maar dan wel goed.

 

MindMind Balance
Vast onderdeel in onze arrangementen is het onderdeel ‘Mind Balance’ of in gewoon Nederlands;Gedragsverandering. Wij leren jou de baas te blijven over jouw eetgewoontes zonder iets te laten. Alles mag, niets moet.

 

Wil jij nu ook serieus werk maken van slank worden én slank blijven?

Vul dan nu het onderstaande formulier in of bel jouw Ladyline vestiging voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend ‘Advies op Maat’.