Kom naar afslankstudio Ladyline - Wij helpen je met afvallen

We kennen het allemaal wel…..je wilt een paar kilo kwijt maar het lukt je maar niet! Wil je nu echt eens serieus werk maken van slank worden én slank blijven?

Dan staat de ruim 30 jarige ervaring van Afslankstudio Ladyline borg voor het best mogelijke resultaat. Wij hebben meerdere afslankstudio vestigingen. Elke vrouw heeft haar eigen doel met afvallen en dat respecteren wij. Samen met jou werken wij in 2x 20 minuten per week naar jouw persoonlijke doel. Wij gaan daarbij altijd voor duurzaam en blijvend resultaat en nooit voor tijdelijke succesjes.

Samen met jou worden in een eerste gratis en vrijblijvende Intake al jouw wensen in kaart gebracht en een plan opgesteld wat de verschillende mogelijkheden zijn binnen de Afslankstudio van Ladyline.

Afslanken in 5 stappen

Het meest bekend van Afslankstudio Ladyline is, het resultaatgerichte 5 stappenplan, het bestaat uit:

 1. Bodycheck
  Bij de BodyCheck wordt jouw persoonlijke dagelijkse energieverbruik gemeten door middel van o.a. een ademanalyse, worden jouw gewicht, vet- en spiermassa in kaart gebracht en worden op 13 plaatsen de omvangsmaten van jouw lichaam exact gemeten en getoetst aan een norm-tabel. Uit de verzamelde gegevens berekenen wij jouw BMI, taille/heup ratio, vet- en spiermassa en geven wij inzicht in de lichaamsverhoudingen. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een ‘Advies op Maat’ voor jou op.
 2. Bewegingsplan
  De bewegingsplannen zijn vooral gericht op die plaatsen waar omvangsvermindering gewenst is. Ze worden liggend uitgevoerd in een verwarmde cabine waarbij rekening wordt gehouden met jouw conditie en fysieke mogelijkheden. Met Top Slimming is 2x 20 minuten ‘sporten’ per week genoeg voor succesvol en blijvend afvallen.
 3. Voedingsplan
  Het is algemeen bekend dat slank blijven alleen kan als leef- en eetgewoonten in balans zijn. Daarom kijken wij eerst naar jouw energiebehoefte door middel van een ademanalyse en activiteitenmeting en passen het voedingsadvies daar naadloos op aan. Gewone alledaagse voeding is alles wat je nodig hebt voor blijvend afvallen zonder hongergevoel. Wij leren jou zelf de baas te blijven over jouw eetgewoontes maar zonder iets te laten. Alles mag, niets moet.
 4. Huidverbetering
  De ozon-zuurstoftherapie is een behandeling die er voor zorgt dat je huid weer gladder en strakker wordt. De doorbloeding verbetert en je huid krijgt haar oorspronkelijke elasticiteit en roze teint weer terug. Je gaat hierdoor mooier en beter afvallen.
 5. Coaching
  Naast voeding en beweging is intensieve personal coaching een van de belangrijkste succesfactoren van Afslankstudio Ladyline. De coaches zijn stuk voor stuk goed opgeleide, deskundige vakvrouwen die precies weten waar ze over praten. Zij werken samen met jou aan jouw doelen.

Behalve het 5-stappenplan voor afvallen en figuurcorrectie zijn er ook nog de Cryolipolyse- en Compressietherapie behandelingen om het resultaat voor jou helemaal perfect te maken.

Cryo behandeling in onze afslankstudio

Cryo behandeling is een perfect alternatief voor liposuctie maar dan zonder operatie en volkomen veilig. Niet bedoeld voor veel afvallen in gewicht maar wel voor het definitief kwijt raken van hinderlijke vetlaagjes. (Welke vrouw kent ze niet?) Door onderkoeling van de vetlaagjes direct onder de huid worden die afgebroken en via het lymfesysteem definitief afgevoerd. Cryo behandeling is geschikt voor Vrouwen én Mannen. Behandeling kan op benen, buik, billen, armen, heupen en knieën. Lees meer…

Compressietherapie van Ladyline

Compressietherapie is een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug met als resultaat een gladdere en strakkere huid. Het heeft een positief effect op cellulite en in combinatie met Cryolipolyse verbeteren de resultaten enorm. Je ligt in een soort ruimtepak met 24 luchtkamers waarin ritmisch lucht wordt ingeblazen en weer afgezogen. Een geweldig relaxerende behandeling en een absolute favoriet bij alle mede afvallers.