Maastricht | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Welkom bij Ladyline Maastricht …

Afslanken in Zeist 200Bij Ladyline in Maastricht vind je alles wat nodig is om blijvend gewicht te verliezen en je figuur weer helemaal ‘in shape’ te brengen. Je wordt geholpen door een team van professionele coaches met maar één doel; samen met jou de van te voren afgesproken doelen realiseren. En dat hoeft zeker niet altijd maatje 38 te zijn. Wil jij binnenkort ook weer een paar maatjes minder?
Reserveer dan nu telefonisch of online een vrijblijvende kennismaking en advies.

Bij ons in Maastricht kun je terecht voor:

Bewegingstherapie 200 133 sVeel of weinig afvallen, plaatselijk afvallen op buik, benen en billen.
Of je nu 5 of 50 kg blijvend wilt afvallen, met ons kan het écht. Gewone dagelijkse voeding, een persoonlijk bewegingsprogramma, een opfrisser voor de huid, intensieve coaching en training om leef- en eetgewoonten aan te passen, ons aanbod is compleet. Wil jij ook een gezond gewicht, slanke benen, platte buik en strakke billen? Kom dan snel eens kennismaken.

Cryo 200 133 pxCryo behandeling.
Cryo behandeling is een perfect alternatief voor liposuctie voor Mannen en Vrouwen maar dan zonder operatie en volkomen veilig. Niet bedoeld voor afvallen in gewicht maar wel voor het definitief kwijtraken van hinderlijke vetlaagjes. Ook om die hinderlijke rolletjes kwijt te raken ga je naar Ladyline.

compressie 200 153 pxCompressietherapie
Compressietherapie behandelingen zorgen voor vermindering van cellulite, slankere, gladdere en minder vermoeide benen, minder pijnklachten en meer energie en weerstand. De behandeling is geschikt voor mannen én vrouwen en duurt slechts 20 tot 30 minuten. Lymfevaten, lymfeknopen en doorbloeding worden perfect gestimuleerd. Een echte opkikker voor je benen.

Ladyline Arosha Bodywraps

Bodywraps.
Deze  behandelmethode stimuleert de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor problemen zoals cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. De bodywraps vormen een perfect duo met compressietherapie.

Openingstijden

maandag 
dinsdag 
woensdag 
donderdag 
vrijdag 
zaterdag 
zondag Gesloten

Ons adres

Ladyline Maastricht

Hochterpoort 17
6211 BT Maastricht
Nederland
Telefoon: 043 - 325 46 66
E-mail: maastricht@ladyline.nl

In centrum, zijstraat van Boschstraat, goede parkeergelegenheid (betaald) en goed te bereiken met openbaar vervoer.

Kennis maken?

Op Facebook delen wij ons laatste nieuws, recepten en nog veel meer.
Volg jij ons al?

Ik ontvang je graag persoonlijk! Kom je langs?

Ellen en Susanne 160 160 px

Logo-BNG 2

Ellen Goessen en Susanne Schraa van Ladyline Maastricht

“Wij weten uit ervaring waar we het over hebben, laat ons je helpen,
maak nú een afspraak en samen maken wij jouw dromen waar!”

Youtube rondleiding foto

Vrijblijvend ‘Advies op Maat’ gesprek

Laat hier jouw naam, mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen snel contact met jou op om jouw ‘advies op maat’ gesprek in te plannen.

  • :