Plaatselijk afslanken met een kuur op maat

plaatselijk afslanken

“Ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel. Ben wat kilootjes afgevallen en ben weer blij als ik naar mijzelf kijk. Mijn buik en benen zijn weer mooi!”, vertelt Nicole. “Ik ga altijd eerst in de ozon-zuurstoftherapie en daarna krijg ik van de coach mijn persoonlijke programma met oefeningen. De begeleiding in mijn gedrag ten aanzien van voeding heeft mij ook erg geholpen. Ik ben meer gaan eten, wat past bij mijn energieverbruik, wat gemeten wordt bij Ladyline. Het is fijn om onderbouwd advies te krijgen. Wat ik ook fijn vind, is dat de resultaten van de cryo en compressietherapie behandelingen zo goed zijn. Mijn benen en buik zijn slanker en zien er gewoon mooier uit. Ik ben er trots op en heb weer zelfvertrouwen om in badkleding of zomerkleding te lopen.”

Plaatselijke figuurverbetering

Bij Ladyline krijg je altijd een arrangement dat samengesteld wordt op basis van jouw wensen en doelen, onderbouwd door diverse metingen. Een arrangement kan bestaan uit een verscheidenheid aan behandelingen.

Vaak is begeleiding op het gebied van voeding de rode draad. Dat noemen we de Energy Balance methode.

Voor een slanker en strakker lijf is de bewegingstherapie ideaal. Door de grote verscheidenheid aan liggend uitgevoerde oefeningen en de warmte in de bewegingscabine (ca. 32°C.), is de therapie voor vrijwel iedereen geschikt. Deze bewegingstherapie zorgt voor een hoge directe energieverbranding. De ruststofwisseling wordt verhoogd en op specifieke probleemgebieden worden de afvalstoffen gestimuleerd en sneller afgevoerd.

De ozon-zuurstoftherapie bevordert de doorbloeding, maakt de huid weer mooier en ondersteunt bij het proces van afvallen. Heerlijk ontspannend en aangenaam warm.

Slanke benen en billen?

Compressietherapie is een heerlijk ontspannende behandeling waarbij je benen, billen, buik en onderrug intensief gemasseerd worden. Je benen worden mooier, gladder en slanker en voelen rustiger aan. Voor de meeste klanten van Ladyline is dit hun favoriete behandeling. Samen met de bodywraps heeft deze behandeling een effectieve werking op het verminderen van cellulite.

Plaatselijke figuurcorrectie op buik, benen of billen met de cryo behandeling

De cryo behandeling is effectief voor het verfraaien van de contouren. Het is een ideale methode voor plaatselijke figuurcorrectie, zonder medische ingreep. Onze Cryolipolyse behandeling is dé oplossing voor het definitief verwijderen van die rolletjes en plaatselijk afvallen. De behandeling zorgt ervoor dat de vetlaagjes onder je huid intensief worden afgekoeld. Die vetlaagjes zijn niet bestand tegen de lage temperatuur en breken zichzelf af.

Voordelen van plaatselijk afslanken bij Ladyline:

  • Alles onder één dak
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gericht op duurzaam behoud van resultaat
  • Advies op maat voor plaatselijke figuurverbetering

Plan nu jouw intakegesprek

Wil je graag plaatselijk afslanken met duurzaam resultaat? Kom kennismaken bij een van onze vestigingen en boek een gratis intakegesprek.