Doelgericht afvallen op je billen en strakke billen krijgen met Ladyline

centimeter om billen 160 220

Wil je weer strakke billen krijgen? Over je gewicht ben je best wel tevreden, afvallen hoeft niet echt. Alleen op billen zou je het wel wat minder willen hebben. En dat is voor veel vrouwen juist erg lastig. Een probleem waarmee vrouwen dagelijks bij ons aankloppen. Afhankelijk van de oorzaak bieden wij daarvoor verschillende oplossingen.

Cryolipolise behandeling voor strakke billen

Echt goede resultaten als u wilt afvallen op uw billen bereiken wij met Cryolipolose behandeling. Hierbij worden de onderhuidse vetcellen op de benen door afkoeling tot +4 graden C afgebroken en door het lichaamseigen lymfesysteem definitief opgeruimd. Cryolipolise behandeling is feitelijk een veilig en non-operatief alternatief voor liposuctie. Meer informatie over afslanken met Cryolipolise behandeling vindt u hier.

Compressietherapie

Een derde mogelijkheid is een behandeling met compressietherapie. Dit is een combinatie van intensieve lymfedrainage en anti cellulite behandeling. Compressietherapie in combinatie met infrarood versnelt de vetverbranding waardoor uw benen niet alleen slanker worden maar ook gladder. Meer informatie over afslanken met onze compressietherapie vindt u hier.

Combinatie behandelingen

Ook een combinatie van bovenstaande behandelingen kan de beste oplossing voor u zijn. Maak daarvoor telefonisch of online een afspraak met een van onze adviseuses voor een ‘Advies op Maat’. Zij inventariseert uw wensen en adviseert u wat voor u de meest effectieve behandelmethodiek is met een op maat gesneden arrangement of combinatie van behandelingen. Dit eerste consult wordt u gratis aangeboden dus waarom niet? Reserveer hier uw ‘Advies op Maat’.