Afvallen op buik, benen, billen

centimeter om billen 160 220

Over uw gewicht bent u redelijk tevreden, afvallen hoeft niet echt. Alleen op de 3 B’s (Buik, Benen, Billen) zou het wel wat minder kunnen. En dat is voor veel vrouwen juist erg lastig. Een probleem waarmee vrouwen dagelijks bij ons aankloppen. Afhankelijk van de oorzaak bieden wij daarvoor verschillende oplossingen.

Energy Balance

Een van de mogelijkheden is ons beproefde Energy Balance concept. Dit arrangement bestaat uit een combinatie van voeding, doelgerichte oefeningen in een verwarmde cabine waarbij het accent vooral ligt op oefeningen voor de 3 B’s en personal coaching. Eventueel nog aangevuld met de ozon-zuurstoftherapie, een intensieve opfrisser voor de huid met als resultaat een betere doorbloeding, een natuurlijke roze teint en betere felexibiliteit.

Cryo behandeling

Een tweede mogelijkheid is een behandeling met Cryo behandeling waarbij de onderhuidse vetcellen door onderkoeling worden afgebroken en voorgoed verdwijnen. Cryo behandeling is feitelijk een veilig alternatief voor liposuctie. Meer informatie over Cryo behandeling vindt u hier.

Compressietherapie en Bodywraps

Een derde mogelijkheid is een behandeling met compressietherapie. Dit is een combinatie van intensieve lymfedrainage en anti cellulite behandeling. Compressietherapie in combinatie met infrarood versnelt de vetverbranding waardoor uw benen niet alleen slanker worden maar ook gladder. Meer informatie over onze compressietherapie vindt u hier. 

De bodywraps vormen een perfect duo met compressietherapie. Deze  behandelmethode stimuleert de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor problemen zoals cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. Meer informatie over de bodywraps vindt u hier.

Combinatie behandelingen

Ook een combinatie van bovenstaande behandelingen kan de beste oplossing voor u zijn. Maak daarvoor telefonisch of online een afspraak met een van onze adviseuses voor een ‘Advies op Maat’. Zij inventariseert uw wensen en adviseert u wat voor u de meest effectieve behandelmethodiek is met een op maat gesneden arrangement of combinatie van behandelingen. Dit eerste consult wordt u gratis aangeboden dus waarom niet?