Het is leuk om samen de voortgang te bespreken | Ladyline 40 jaar

Gepubliceerd op: 04 september 2023

Gerda kwam via haar dochter Reggie terecht bij Ladyline. “Zij was al bezig bij Ladyine. Nadat ik was gaan samenwonen, waren er bij mij wat kilo’s bijgekomen. Dus ging ik net als Reggie naar Ladyline om mij weer lekker in mijn vel te voelen.” Gerda was meteen enthousiast: “Wat ik van mijn dochter hoorde, sprak mij aan. De aanpak die de coach in de vestiging mij vertelde bevestigde dit. Dus besloot ik met een kuur te starten.” 

Goede begeleiding en een gezellige sfeer

“Na een pittige operatie was sporten in een sportschool voor mij niet mogelijk. Toch wilde ik weer wat afvallen en mij lekkerder voelen. Het fijne is dat de bewegingstherapie bij Ladyline voor mij helemaal pijnloos gaat. Dat is echt super.”, zo vertelt dochter Reggie. “Ik ervaar de begeleiding van Ladyline als heel fijn.”

“Ik vind het er ook gezellig, het is prettig om naar Ladyline toe te gaan”.  Terwijl Reggie dit vertelt, knik moeder Gerda instemmend. “Ze zijn er altijd goed gemutst, vriendelijk en vrolijk. Je voelt je er op je gemak”, vult ze aan. 

Lekker in je vel

Ladyline bevalt zowel Reggie als Gerda dus erg goed. Gerda: “De begeleiding is super, de sfeer is goed, het is er ook gezellig. En de voedingsadviezen die je krijgt zijn direct toe te passen. Erg fijn!” En het resultaat tot nu toe? Gerda: “Ik ben afgevallen en zit lekkerder in mijn vel. Ik voel mij goed en dat is superfijn.” Voor Reggie telt dan ook nog dat ze kan bewegen zonder klachten. Reggie: “Ik zit lekkerder mijn vel en ga met plezier structureel twee keer per week.”

Ladyline bestaat 40 jaar

Veertig jaren waarin moeders en dochters zich weer lekker in hun vel hebben mogen voelen. Met een methode die hypes weet te doorstaan, door de individuele aanpak. Waar meten is weten niet zomaar een kreet is.

Zou jij ook graag weer energiek, slank, stralend & trots door het leven gaan? Kom dan eens langs voor informatie en advies. We vertellen jou dan ook alles over onze jubileumactie*!

 

 

 

*Geldig van 4 september 2023 t/m 4 november 2023.