40 jaar Ladyline - Moeders en dochters Archives - Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

moeder en dochter bij ladyline

Als moeder en dochter naar Ladyline voelt als waardevolle momenten in de drukke tijd waarin we leven

Gepubliceerd op: 12 september 2023

Mayon voelde zich niet meer fijn in haar vel. “Ik wilde afvallen, weer fitter worden”, zo start haar verhaal. Toen ze startte was het voor haar niet de meest optimale periode. “Maar, dat is misschien juist een goed moment geweest”. Moeder Monique ging naar Ladyline om een andere reden: “Ik merkte dat ik niet meer…

Lees meer

moeder dochter ladyline 40 jaar

Het is leuk om samen de voortgang te bespreken

Gepubliceerd op: 04 september 2023

Gerda kwam via haar dochter Reggie terecht bij Ladyline. “Zij was al bezig bij Ladyine. Nadat ik was gaan samenwonen, waren er bij mij wat kilo’s bijgekomen. Dus ging ik net als Reggie naar Ladyline om mij weer lekker in mijn vel te voelen.” Gerda was meteen enthousiast: “Wat ik van mijn dochter hoorde, sprak…

Lees meer

40 jaar Ladyline

Het is leuk dat we elkaar kunnen stimuleren

Gepubliceerd op:

Amända werd door haar moeder geattendeerd op Ladyline. “Zij was al bezig bij Ladyline. Het beviel haar goed en het leek haar ook iets voor mij”. Ze deed wel aan sport, maar voelde zich toch vermoeid en niet prettig in haar vel. Ze besloot een afspraak voor advies op maat te maken en ging van…

Lees meer