Lindy viel in minder dan 1 jaar meer dan 25 kilo af! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 24 juni 2021

“Juni 2020 was ik helemaal klaar met mijn gewicht. Ik wilde afvallen, maar door het drukke gezinsleven lukte het me zelf niet om af te vallen. Maar, er moest wel iets gebeuren, vond ik.” Lindy vertelt over haar reden om naar Ladyline te komen. 

Ze ging op zoek naar een mogelijkheid die bij haar past en kwam Ladyline per toeval tegen op social media. “Ik zag op Facebook een advertentie voorbij komen en besloot contact op te nemen. Ladyline leek me wel een fijne manier van werken om af te vallen. Dit werd direct bij de intake bevestigd. Gewoon op je eigen manier afvallen en het belangrijkste voor mij was, dat ik nog gewoon mee kan eten met het gezin. Geen shakes of poedertjes, maar gewoon eten.” 

Met name op he gebied van inzicht, is de Ladyline methode voor Lindy heel prettig gebleken. Lindy: “De voedingsadviezen gaven mij in het begin veel inzichten. Ik dacht dat sommige dingen onder de categorie gezond vielen, maar achteraf bleek dit dus niet. Door middel van de Ladyline App – die ik nog steeds elke dag gebruik – kan ik zien wat ik precies binnenkrijg. Hierdoor blijf je zicht houden op je eetpatroon.”

Nu terugkijkend op de afgelopen periode, viel het Lindy erg mee. “Ik heb vooral mijn eetkeuzes moeten aanpassen en daarmee veranderde eigenlijk gewoon vanzelf mijn leefstijl.” zo licht ze toe. Lindy: “Door de prettige persoonlijke coaching ging dit voor mij eigenlijk vanzelf.”

De oefeningen in de warmtecabine ervaart Lindy als erg fijn. “Iedereen heeft haar eigen programma, om precies op die plekken in omvang af te nemen, die jij wenst. Er is een open sfeer binnen de vestiging en als er iets is, is er altijd wel een luisterend oor. Ook weten ze al vrij snel wie je bent. Het is vooral heel persoonlijk. Je bent niet een nummertje, maar echt een mens.” 

“De metingen die we regelmatig krijgen wijzen je erop of je goed bezig bent. Of dat je ergens nog wat meer aan moet werken.” Lindy stipt hiermee de resultaatgerichtheid van de Ladyline methode aan. “Na de meting is je oefenprogramma weer aangepast, dus dan kun je meteen weer werken aan de punten die wat meer aandacht nodig hebben.” 

“Ik ben nu een jaar bij Ladyline en ik heb nu al mijn eerste doel behaald.” Lindy is nog niet klaar, zegt ze: “Nu is het vooral de puntjes op de i zetten. Want je verlegt telkens je doel ook, omdat het zo gemakkelijk gaat. Ik ben vooral blij dat ik naar Ladyline ben gegaan om af te vallen. Zelf was het me niet zo goed gelukt!” 

Wil jij ook weer blij zijn met je figuur en gewicht? Kom dan eens langs bij een Ladyline vestiging bij jou in de buurt voor informatie en advies op maat.