Als moeder en dochter naar Ladyline voelt als waardevolle momenten in de drukke tijd waarin we leven | Ladyline 40 jaar

Gepubliceerd op: 12 september 2023

Mayon voelde zich niet meer fijn in haar vel. “Ik wilde afvallen, weer fitter worden”, zo start haar verhaal. Toen ze startte was het voor haar niet de meest optimale periode. “Maar, dat is misschien juist een goed moment geweest”. Moeder Monique ging naar Ladyline om een andere reden: “Ik merkte dat ik niet meer op de grond kon zitten om met de kleinkinderen te spelen. Hier wilde ik echt wat aan doen.” 

 

Prettige sfeer en fijne ambiance

Monique is inmiddels bijna 9 kilo kwijt. “Ik kan nu veel beter vooruit. Ook val ik op de juiste plaatsen af. Daardoor voel ik mij veel beter.” Dat kan dochter Mayon ook beamen. “Ik ervaar nu meer rust en dat zie ik ook terug in de voortgang.” Ze ervaren beide dat de sfeer zo prettig is. “Er heerst een ambiance waar je je onmiddellijk in thuis voelt”, vertelt Mayon.

Ook de gezondheid profiteert ervan, zegt Monique. “De bloedwaardes zijn ook weer binnen de normen.”

 

Elkaar steunen

Monique: “Ik kwam na mijn pensioen wat kilootjes aan. Daar was ik niet blij mee. Samen met het team van Ladyline en met de steun van mijn dochter ben ik nu 9 kilo afgevallen. Dat voelt heel fijn.”

Die steun vinden moeder en dochter ook bij elkaar. “Zo gaan we ons beide prettiger in ons vel voelen en dat is mooi.” , vertelt Mayon. “En in de drukke tijd die we allemaal hebben, is het waardevol om samen met je moeder dit te kunnen doen.”

“En wat ik mooi vind, is dat ondanks mijn leeftijd deze uitdaging ook haalbaar is.”, vertelt Monique. 

 

Ladyline bestaat 40 jaar

Veertig jaren waarin moeders en dochters zich weer lekker in hun vel hebben mogen voelen. Met een methode die hypes weet te doorstaan, door de individuele aanpak. Waar meten is weten niet zomaar een kreet is.

Zou jij ook graag weer energiek, slank, stralend & trots door het leven gaan? Kom dan eens langs voor informatie en advies. We vertellen jou dan ook alles over onze jubileumactie*!

 

 

 

*Geldig van 4 september 2023 t/m 4 november 2023.