Als je op een gezonde en weloverwogen manier wilt afvallen, overweeg dan echt Ladyline | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 14 december 2022

Suzanne zat niet meer lekker in haar vel. Ze sportte ook al een poos niet meer. En de kilootjes kwamen er alleen maar bij. “De overgang speelde hier ook een rol in”, zo begint Suzanne. “Ik ging op internet zoeken naar wat bij mij zou kunnen passen en kwam bij Ladyline uit. Het verhaal sprak mij aan en dus besloot ik een afspraak te maken.”

Suzanne: “Ik wilde heel graag wat kilootjes afvallen en wist dat ik dat niet alleen zou bereiken. Een stok achter de deur had ik nodig.” 

Inmiddels is Suzanne ongeveer 7 maanden bezig en alweer 10 kilogram afgevallen. “Ik ben energiek, voel me fit, zit weer goed in mijn vel.” Zo vertelt Suzanne enthousiast. “En kleding past weer!”.

Wat haar zo aanspreekt is de persoonlijke begeleiding. “Wanneer je de motivatie even lijkt kwijt te raken, weten de dames door hun kennis en ervaring die motivatieknop wel weer aan te zetten.” Ze kan Ladyline dan ook echt aanraden. Suzanne: “Als je op een gezonde en weloverwogen manier wilt afvallen, overweeg dan echt Ladyline. De dames zijn professioneel, begeleiden je goed, geven je goede adviezen, denken praktische met je mee en gaan 100% voor resultaat. En het is nog gezellig ook.”

Wil jij net als Suzanne weer grip op je figuur en gewicht?

Zou je meer willen weten over de mogelijkheden bij Ladyline? Neem dan eens contact met ons op voor informatie en advies op maat.