Ik ben weer blij met de spiegel! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 24 november 2022

Bianca kwam een half jaar geleden naar Ladyline. Ze werd door een vriendin die er goede ervaringen mee had, geattendeerd op Ladyline. Ze had – zoals veel vrouwen – vaker pogingen gedaan om af te vallen en af te slanken, maar dat had nooit het gewenste blijvende effect. Bianca: “Ik zat wel lekker in mijn vel op zich, dat is het niet, maar ik vond dat er wel een maatje af kon.” Ze ging naar Ladyline voor informatie en advies op maat, waarna ze besloot van te start te gaan met haar persoonlijke kuur.

Bianca: “De methode sprak me erg aan. Maatwerk door een combinatie van voedingsadvies met oefeningen in warmte, die helemaal op de persoon gericht zijn.” Bianca is een echte levensgenieter. Daarom viel de voedingscoaching en die visie die Ladyline heeft haar ook erg mee. “Dat je op een verjaardag ook gewoon een lekker stuk vlaai kan pakken en niet steeds hoeft te zeggen: nee dank je, ik ben op dieet. Ook gewoon een terrasje pikken met vriendinnen is geen enkel probleem.” 

Inmiddels is Bianca alweer een kledingmaat afgevallen. “Ik zit nog steeds goed in mijn vel en ben vooral blij dat ik nu al mijn doel heb bereikt, op die paar maandjes tijd gewoon een hele kledingmaat minder en het is ook goed vol te houden op deze manier.” Zo steekt ze van wal. “Het heeft vooral te maken met bewustwording. De begeleiding door de dames van Ladyline is ook heel erg prettig. Ook als je eens een keertje bij bent gekomen is dat geen enkel probleem en wordt gekeken hoe dat aangepakt kan worden.”

Ladyline spreekt Bianca dan ook erg aan. En ze kan het iedereen aanraden. “Je wordt echt bewust van hoe je weer regie en grip krijgt op je eetpatroon, je figuur en gewicht. Je merkt ook dat je echt lekkerder in je vel gaat zitten en blij bent met de spiegel. Trots op je voortgang. Het spreekt mij aan dat echt naar het individu wordt gekeken. Het is een methode die vol is te houden waardoor er geen jojo-effect is.”

Wil jij net als Bianca weer grip op je figuur en gewicht?

Zou je meer willen weten over de mogelijkheden bij Ladyline? Neem dan eens contact met ons op voor informatie en advies op maat.