Ik voel me goed in mijn vel en ben super gemotiveerd om door te gaan. Een dikke merci aan Ladyline! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 10 mei 2023

“Toen ik de warmtecabine inkroop om te starten aan mijn eerste serie oefeningen, zakte de moed in mijn schoenen. Het idee dat ik, stijve hark, na talloze sessies fysio en oefeningen op de meest uiteenlopende apparaten, baat zou hebben bij oefeningen in een warmtecabine. Dat moest ik eerst nog maar eens zien.”
 
“Hoe dan ook, er moest iets gebeuren aan mijn mobiliteit en als we dan ook meteen het gewicht onder controle konden krijgen, kon het alleen maar win-win zijn. Daar lag ik dan, te puffen en te ploeteren op een reeks van slechts 8 herhalingen. De zorgvuldig samengestelde oefeningen werden zo laagdrempelig mogelijk aangepast en de coaches bewaakten iedere beweging die ik maakte. Als
dat maar wat ging worden… dacht ik…”
 
“Nu zijn we ruim een half jaar verder en is mijn mobiliteit met sprongen vooruit gegaan. Het Ladyline concept van de maatwerk oefeningen in de warmte, de compressietherapie en het samen letten op gezonde voeding bleken voor mij een gouden greep. Ik voel me goed in mijn vel en ben super gemotiveerd om door te gaan. Een dikke merci aan Ladyline!”
 

Zou jij je ook weer zo goed willen voelen? 

Kom dan eens kennismaken met Ladyline. We bespreken graag alle mogelijkheden met jou. Neem hier contact met ons op voor informatie en advies op maat.